MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE

BETALINGSINSTRUCTIES

1. Accepteren jullie betalingen via Credit- & Debietkaarten?

Onze betalingssystemen zorgen ervoor dat betalen met je bankpas een eitje is! Zodra je klaar bent om te betalen, selecteer je bankpasoptie en voer alle gevraagde informatie in: Kaartnummer, vervaldatum en de 3cijferige veiligheidscode op de achterkant van je pas.

Zodra de betaling succesvol is zullen we beginnen met het verwerken van je bestelling.

Er zal pas geld worden opgenomen van uw bankaccount zodra de goederen zijn verzonden.

Let op dat wij op sommige gelegenheden een extra veiligheidsmaatregel hebben gecreëerd om deze accounts te beschermen van fraude.

Contacteer de leverancier van je bankpas wanneer je geen code hebt gekregen van deze veiligheidscontrole. 
 

2. Nemen jullie bestellingen aan via cheque?

Momenteel accepteren wij geen persoonlijke cheques voor online bestellingen of groothandel bestellingen.

3. Nemen jullie betalingen aan via Postwissel?

Momenteel nemen we geen betalingen aan via Postwissel.

4. Accepteren jullie betalingen via bankoverschrijving?

Wij accepteren graag jouw betaling via bankoverschrijving! Dit kan worden gedaan via ons normale check out proces waarbij je een referentienummer krijgt met al onze bankinformatie. Bestel iets, selecteer de betalingsmethode van bankoverschrijvingen en we zullen je bestelling nummer naar je e-mailen.

Zodra je jouw bevestigingsemail hebt ontvangen moet je de bankoverschrijving optie kiezen, telefonisch of online.

We zullen je onze bankinformatie doorsturen, die je moet invullen bij het overschrijvingsproces. De IBAN of BIC / Swift codes die je moet invullen. In zeldzame gevallen moet er een adres worden bijgevoegd. Tijdens de betaling moet je jouw naam en bestelling nummer in de opmerkingen sectie toevoegen, zodat wij jouw betaling kunnen associëren met je bestelling.

Vul het eindbedrag dat wordt gespecificeerd in jouw bestelling. Tekortkomingen in de betaling zullen resulteren in een afwijzing van de betaling. Daarbij, kiezen om uw betaling te splitsen of de servicekosten door Barney’s Farm te laten betalen zal resulteren in een afwijzing van de betaling.
 

5. Accepteren jullie cash in een envelop?

Wij accepteren geen betalingen die bestaan uit cash in een envelop. Wij zijn bezig om in de toekomst dit toe te voegen aan onze betalingsopties.

6. Accepteren jullie betalingen uit de Verenigde Staten?

Helaas kan Barney’s Farm geen betalingen uit de Verenigde Staten ontvangen, of onze producten hiernaartoe verzenden.

7. Accepteren jullie PayPal?

Door de voorwaarden van Paypal kunnen wij helaas deze betalingsoptie niet toevoegen aan onze site.

8. Bieden jullie groothandel of bulk aankoop opties aan?

Wij zien graag groothandel bestellingen tegemoet komen. Contacteer sales@barneysfarm.com om een account te creëren en contacteer ons ook van tevoren om bulk aankopen te maken voordat je een bestelling aanmaakt.

Stuur een email met de hoeveelheid en specifieke producten waarin u geïnteresseerd bent en we zullen u meer informatie doorsturen.
 

9. Bieden jullie kortingscodes aan?

Barney’s Farm probeert de laagst mogelijke prijzen te garanderen door ons gehele assortiment. We houden ervan om de beste deals aan al onze klanten te geven en hebben een grote selectie van actieve promoties die het hele jaar aanwezig zijn.
Blijf up to date met onze promoties door ons te volgen op Twitter en Facebook, en natuurlijk kun je ons bezoeken aangezien Barney’s Farm de wereld rond gaat op jouw favoriete exposities en evenementen.
 

10. Kan ik een restitutie van mijn aankoop krijgen?

Bij Barney’s Farm pogen wij om onze klanten de beste kwaliteit producten te leveren die beschikbaar is op de markt. In het zeldzame geval dat je ontevreden bent met jouw aankoop, kun je ons contacteren zodat wij dit probleem kunnen oplossen.

Terugbetalingen zijn alleen mogelijk wanneer producten ongeopend en onbeschadigd zijn. Nadat de terugkeer van de producten is geaccepteerd, moet deze worden teruggestuurd naar ons warenhuis.

Vanaf hier kunnen wij de producten onderzoeken en zullen we een bericht sturen over onze restitutie beslissing.

De kosten van verzending zijn niet vergoed, tenzij dit ergens anders wordt vermeld.

11.

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet