MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE

OVER ONS

Het was het einde van de tachtige jaren, op de top van de Himalayas, hevige sneeuw slingerde zich van uit de hemel, een kleine groep telers begonnen marihuana rassen te kruistelen, waarbij ze deze zorgvuldig van uit elke hoek van het Midden-Oosten en Azië selecteerden. Overvloedige oogsten van Sativa en Indica cultivars behield het moraal van de groep sterk voor een 3jarige periode tussen de agrarische, woeste bergen. Een lid van deze getalenteerde groep zou een van de meest prominente cannabiszaad productiebedrijven van de wereld oprichten. Dat bedrijf is Barney’s Farm en de man die het allemaal begon was Derry.

Na deze periode van succesvolle teelt in Azië, keerde Derry in 1992 terug naar Amsterdam met zijn nieuw gecreëerde cannabiszaden en nam het roer bij Barney’s Coffee Shop. De populariteit van zijn rassen maakte Barney’s een must go-to plek voor geïnteresseerde, wereldwijde partijen.

Het unieke karakter van het ontstaan van een bedrijf zoals Barney’s Farm maakt zijn populariteit alleen maar sterker. De winnaar van ontelbare awards en een oneindig verlangen om ‘nieuwe en spannende’ cannabis rassen te produceren, is het natuurlijk niet gek dat er een internationale vraag voor Barney’s Farm creaties is

Over het laatste decennium heeft Barney’s Farm sommige van de s ’werelds meest populaire cannabis varianten geproduceerd. Hierbij wonnen zij de Cannabis Cup en Indica/Sativa Cups met G13 Haze, Liberty Haze, Amnesia Haze, Willie Nelson, Cookies Kush, Pineapple Chunk, Tangerine Dream and nog veel meer. Critical Kush werd hierbij een bestseller binnen een paar maanden na de introductie.

 

 

Telefoon
+31-204117249


Aanvullende gegevens
BTW/VAT:NL8160.12.453B01

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet