MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Blue Cheese
Blue Cheese 1Blue Cheese 2Blue Cheese 3Blue Cheese 4Blue Cheese 5
Blue Cheese 6Blue Cheese 7Blue Cheese 8Blue Cheese 9Blue Cheese 10

BLUE CHEESE STRAIN

ZIE HOE DE WERELD SMELT IN EEN ZACHTERE, MEER SPEELSE VERSIE VAN ZICHZELF MET DEZE KLASSIEKER ALLER TIJDEN

 
RATING
Original Cheese x Blueberry
SELECTEER AANTAL ZADEN

Blue Cheese Cannabis Zaden

Deze versie van Barneys Farm Blue Cheese is met uitstek de beste en sterkste die te vinden is op de markt en hij zal je gegarandeerd versteld doen staan. Het is een zeer productief ras dat makkelijk te groeien is en bevat zeer geurige en smakelijke buds. De karakteristieke smaak van intense oude kaas wordt verzacht door de nasmaak van een zoete bosbes. Deze kleine gazette plant heeft sterke takken aan de zijkant en ontwikkelt zware en plakkerige colas die bloeien tijdens een korte bloeiperiode. De effecten van deze plant zijn krachtig, kalmerend en relaxend en is een echte belevenis voor Indica fanaten. Nu ook beschikbaar in een autoflowering ras.
20% Sativa 80% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Blue Cheese cannabiszaden?
Blue Cheese cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Blue Cheese Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Original Cheese x Blueberry
Vreugde, Euforisch, Diepe lichaam ontspanning, Slaperig, Creatief, Hongerig
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Bosbes, kaas, romig, kruidig, zoet
Blauwe kaas, zoete bosbes, aardachtig, scherp, zoet
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Original Cheese x Blueberry
Vreugde, Euforisch, Diepe lichaam ontspanning, Slaperig, Creatief, Hongerig
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Bosbes, kaas, romig, kruidig, zoet
Blauwe kaas, zoete bosbes, aardachtig, scherp, zoet

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet