MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Gorilla Glue Auto
Gorilla Glue Auto 1Gorilla Glue Auto 2Gorilla Glue Auto 3Gorilla Glue Auto 4Gorilla Glue Auto 5
Gorilla Glue Auto 6Gorilla Glue Auto 7Gorilla Glue Auto 8Gorilla Glue Auto 9Gorilla Glue Auto 10

GORILLA GLUE AUTO

ERVAAR DE KRACHT VAN DE JUNGLE MET GORILLA GLUE AUTO

 
RATING
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

GORILLA GLUE AUTO™ Cannabis Zaden

Volg Toni13 Barneys Farm, officiële testkweker vandaag! Bekijk hoe zijn laatste test oogst van GORILLA GLUE AUTO — https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana — https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/ GORILLA GLUE AUTO ™ van Barney's Farm is een snel bloeiende hybride die je vastpakt waar je ook bent. Dit is geen plant voor beginners en de hard inslaande effecten moeten met respect worden behandeld. Deze nieuwe supersnelle versie van 55% Indica van onze glorieuze Gorilla Glue gekruist met de opwindende volgende generatie BF Super Auto # 1 produceert enorme opbrengsten van 600 g per m2 en groeit tot een hoogte van maximaal 110 cm. Tijdens de bloei ontstaan heerlijke geuren van koffie en room. Gecombineerd met het beruchte THC-gehalte van 25% en je begrijpt de diepgaande liefde die mensen voelen voor deze unieke plant. In slechts 70-75 dagen zullen enorme geurige bloemen met zeer nauwe knop afstanden uit deze monsterlijk grote autoflower losbarsten. Geniet van wat psychedelische uitbundigheid van deze Indica dominante toevoeging aan onze Auto bloeiende Cali collectie, GORILLA GLUE AUTO ™ van Barney's Farm.
 

Gorilla Glue Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
Mega stoned
800 gr/m²
600 gr/m²
70 - 75
100cm
100-130cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORNAMELIJK INDICA
Romig
Koffiebonen en Kruiden
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
Mega stoned
800 gr/m²
600 gr/m²
70 - 75
100cm
100-130cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORNAMELIJK INDICA
Romig
Koffiebonen en Kruiden

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet