MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Sweet Tooth #1
Sweet Tooth #1 1Sweet Tooth #1 2Sweet Tooth #1 3Sweet Tooth #1 4Sweet Tooth #1 5
Sweet Tooth #1 6Sweet Tooth #1 7Sweet Tooth #1 8Sweet Tooth #1 9Sweet Tooth #1 10

SWEET TOOTH #1 STRAIN

BETREED EEN HEERLIJKE WERELD VOL BETOVERING MET DEZE ZOETE EN SPECIALE STER

Cup Winner
RATING
Afghani x Nepalese x Hawaiian
SELECTEER AANTAL ZADEN
  • Sorry, dit zaad is momenteel niet beschikbaar om te kopen.
  • Wil je e-mail ontvangen wanneer deze zaden weer op voorraad zijn?

Sweet Tooth #1 Cannabis Zaden

Barneys Farm Sweet Tooth bracht de wereld van cannabis tot zijn knieen in de begin 2000's aangezien hij de Cannabis Cup 3x achter elkaar won. Zijn potentie en aantrekkingskracht is nogsteeds fenomenaal en we zijn blij dat onze relatie nog steeds stand houdt. Sweet Tooth is makkelijk om te groeien en produceert hoge opbrengsten van grote sterk colas met plakkende hars. De plant groeit tot een medium lengte met significant sterke zijtakken die ondersteuning nodig hebben in de laatste weken. Sweet Tooth heeft een heerlijk zoete mango met nootmuskaatsmaak.
30% Sativa 70% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Sweet Tooth #1 cannabiszaden?
Sweet Tooth #1 cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Sweet Tooth #1 Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Afghani x Nepalese x Hawaiian
Kalmeert zenuwen, blij, ontspannend
800 +
550 gr/m²
800+
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
100-140cm
GEMIDDELD
70%
30%
Grapefruit, Rijp Mango, Aardachtig
Houtachtig, Bloemrijk, Bessen
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Afghani x Nepalese x Hawaiian
Kalmeert zenuwen, blij, ontspannend
800 +
550 gr/m²
800+
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
100-140cm
GEMIDDELD
70%
30%
Grapefruit, Rijp Mango, Aardachtig
Houtachtig, Bloemrijk, Bessen

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet