MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
8 Ball Kush
8 Ball Kush 18 Ball Kush 28 Ball Kush 38 Ball Kush 48 Ball Kush 5
8 Ball Kush 68 Ball Kush 78 Ball Kush 88 Ball Kush 98 Ball Kush 10

8 BALL KUSH

LAAT DE KRACHT VAN DEZE KUSHY 8-BALL JE PIJN WEG MASSEREN

 
RATING
Afghanistan x Pakistan
SELECTEER AANTAL ZADEN

8 BALL KUSH™ Cannabis Zaden

De bergachtige grens tussen Afghanistan en Pakistan is traditioneel bekend als de oorsprong van een paar van de beste hasjiesj in de wereld. Na vele jaren selectieve inteelt van de superieure genen uit deze regio, kunnen wij een ras aanbieden dat zeer gemakkelijk is om te groeien en zelfs bloeit onder ongunstige omstandigheden. Deze robuuste en korte plant is een goeie keus voor zowel SOG als ScrOG Tuinen. Deze groeien brede, met donkere bladeren en produceren dichte buds die zich vormen op dicht gegroeide stammen. Deze klassieke Kush bevat smaken die doen denken aan de aarde en muskus samen met diepe pittige aroma's.

8 Ball Kush Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Afghanistan x Pakistan
Blij, creatief, Euforisch, Slaperig
550 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
GEMIDDELD
10
80-110cm
80cm
110cm
GEMIDDELD
40cm
14
14
14
100%
0%
100% Indica
Salie, Houtachtig, Zoet
Aards, Peper
4
20
Cool, Hot & Temperate
Stable
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Afghanistan x Pakistan
Blij, creatief, Euforisch, Slaperig
550 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
GEMIDDELD
10
80-110cm
80cm
110cm
GEMIDDELD
40cm
14
14
14
100%
0%
100% Indica
Salie, Houtachtig, Zoet
Aards, Peper
4
20
Cool, Hot & Temperate
Stable

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet