MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Afghan Hash Plant - Regular
Afghan Hash Plant - Regular 1Afghan Hash Plant - Regular 2Afghan Hash Plant - Regular 3Afghan Hash Plant - Regular 4Afghan Hash Plant - Regular 5
Afghan Hash Plant - Regular 6Afghan Hash Plant - Regular 7Afghan Hash Plant - Regular 8

AFGHAN HASH PLANT - REGULAR STRAIN

GA TERUG NAAR ONZE OORSPRONG MET DEZE ILLUSTERE INDICA AFKOMSTIG UIT MAZARI SHARIF

 
RATING
Afghan
SELECTEER AANTAL ZADEN

Afghan Hash Plant - Regular Cannabis Zaden

De Afghan Hash Plant was gekozen, in de jaren 70, uit een collectie van verschillende zaden. Deze zijn geselecteerd van de beste traditionele hasj makers uit de Mazari Sharif regio. Hierna kwamen een paar spannende jaren waarin er werd geprobeerd om deze zaden uit te groeien tot de sterkste en smakelijkste fenotypes voor onze teelt. Uit dit fenotype is de Afghan Hash Plant ontstaan. Het is een kampioen van een hasjvariatie en is een van onze favoriete pure Indica rassen. De Afghan Hash Plant ontwikkelt dichte hars-druipende bloemen die een rijk sandelhout aroma vrij laten dat samengaat met een kick van citrus.
100% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Afghan Hash Plant - Regular cannabiszaden?
Afghan Hash Plant - Regular cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Afghan Hash Plant - Regular Cannabis Zaden SPECIFICATIE

REGULIER
NORMAAL
Afghan
Geconcentreerd, Rustig
700
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80-100cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Bloemrijk, Citrus, Houtachtig
Sandelhout, Citrus, scherp
SPECIFICATIE
REGULIER
NORMAAL
Afghan
Geconcentreerd, Rustig
700
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80-100cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Bloemrijk, Citrus, Houtachtig
Sandelhout, Citrus, scherp

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet