MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Amnesia Haze Auto
Amnesia Haze Auto 1Amnesia Haze Auto 2Amnesia Haze Auto 3Amnesia Haze Auto 4Amnesia Haze Auto 5
Amnesia Haze Auto 6Amnesia Haze Auto 7Amnesia Haze Auto 8Amnesia Haze Auto 9Amnesia Haze Auto 10

AMNESIA HAZE AUTO STRAIN

DEZE VAAK BEKROONDE AMSTERDAMSE LEGENDE GEKRUIST MET ONZE BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Amnesia Haze Auto Cannabis Zaden

AMNESIA HAZE AUTO is waarschijnlijk één van de meest opwindende creaties die Barney's Farm in de loop der jaren heeft gerealiseerd. Deze variant is een langverwachte en achterstallige evolutie van een echte klassieker. De voorouders van AMNESIA HAZE genetica zijn fantastisch gekruiste landrassen uit Zuidoost-Azië (Thailand, Cambodja, Laos) met een scheutje Jamaicaanse Haze-variëteiten die aangevuld werden met snel groeiende eigenschappen van Afghaans/Hawaiiaanse genetica. Bijna twee decennia geleden schonk Soma één van zijn beste AMNESIA HAZE-fenotypes aan de Barneys Farm Laboratoria. Deze legendarische genetica, die de Amsterdamse scene domineerde sinds Barney's de High Times Cannabis Cup in 2004 won, sudderde stilletjes op de achtergrond en onderging een complexe fusie met onze BF Super Auto #1.

AMNESIA HAZE AUTO is een enorm productieve sativa-dominante hybride met versnelde groei dankzij haar Sativa-erfgoed. Ze wordt groter dan de meeste autoflowering soorten en kan uitgroeien tot een plant van 150 cm.

Haar uitgebreide, compacte en glinsterende bloeistructuur door het enorme aantal trichomen geven een diepe olijfgroene kleur die wordt bedekt met dicht op elkaar staande oranje haren.

Zoals je zou verwachten van haar Jaw-dropping voorouders, heeft deze plant ook de intense mix van aardse aroma's met rijke kenmerkende hints van citroenen en dennenhout. Dit maakt haar onmiddellijk herkenbaar als de klassieker die ze is. De meest voorkomende terpenen in de unieke fusie van Amnesia Haze Auto zijn caryofylleen, gevolgd door myrceen en limoneen om er maar een paar te noemen.
80% Sativa 20% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Amnesia Haze Auto cannabiszaden?
Amnesia Haze Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Amnesia Haze Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
VOORNAMELIJK SATIVA
Fris en verfrissend, citroenen, citrusvruchten en aardse dennen.
Aardse aroma's met rijke, onderscheidende hints van citroenen en citrus.
WARM & GEMATIGD
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
VOORNAMELIJK SATIVA
Fris en verfrissend, citroenen, citrusvruchten en aardse dennen.
Aardse aroma's met rijke, onderscheidende hints van citroenen en citrus.
WARM & GEMATIGD

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet