MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Amnesia Lemon
Amnesia Lemon 1Amnesia Lemon 2Amnesia Lemon 3Amnesia Lemon 4Amnesia Lemon 5
Amnesia Lemon 6Amnesia Lemon 7Amnesia Lemon 8Amnesia Lemon 9Amnesia Lemon 10

AMNESIA LEMON STRAIN

TIL JE GEEST NAAR EEN HOGERE PLAATS MET ONZE BEKERWINNENDE ENERGIZER AMNESIA LEMON

Cup Winner
RATING
Amnesia Haze x Lemon Skunk
SELECTEER AANTAL ZADEN

Amnesia Lemon Cannabis Zaden

Barneys Amsterdam won samen met Soma de Cannabis Cup met Amnesia Haze in 2004. AMNESIA LEMON is een cruising van Soma's Amnezia Haze en Lemon Skunk. De AMNESIA LEMON bestaat uit een heerlijke mix van de smaken van Amnesia Haze en Lemon Skunk met het vermogen en de wilskracht van beiden rassen. Deze creëert een positieve high diep in de hersenen die zeker kan worden gekenmerkt door Sativa, maar verbazend genoeg heeft de AMNESIA LEMON een bloeiperiode van slechts 8 tot 9 weken. Deze plant groeit tot op een medium-hoog niveau en heeft lange en dichte colas.
60% Sativa 40% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Amnesia Lemon cannabiszaden?
Amnesia Lemon cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Amnesia Lemon Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Opwekkend, Cerebraal
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
Citroen, kruidig, zoet
Exotisch, aards, citrus
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Opwekkend, Cerebraal
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
Citroen, kruidig, zoet
Exotisch, aards, citrus

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet