MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Ayahuasca Purple
Ayahuasca Purple 1Ayahuasca Purple 2Ayahuasca Purple 3Ayahuasca Purple 4Ayahuasca Purple 5
Ayahuasca Purple 6Ayahuasca Purple 7Ayahuasca Purple 8Ayahuasca Purple 9Ayahuasca Purple 10

AYAHUASCA PURPLE STRAIN

VERHOOG JE BEWUSTZIJN MET DEZE BUITENGEWONE VERRUKKELIJKE INDICA

 
RATING
Red River Delta x Master Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN

AYAHUASCA PURPLE™ Cannabis Zaden

Barneys Farm ontving een aantal jaren geleden een cadeautje van deze zaden uit de Rode Rivierdelta. Wanneer deze uitgroeien zullen ze bloeien tot prachtige paars/robijn rode platen. Wanneer je deze samen kruist met de originele Master Kush ontstaat er een perfecte plant. Ayahuasca Purple™ toont bijna pure Indica eigenschappen. Door de brede bladeren gepaard met een korte en sterke bladstructuur en de immense dichtheid van de buds, groet de plant uit tot een prachtig paarse bloem in de laatste twee weken van de bloeiperiode. Zijn taken hebben steun nodig in de laatste week van de bloeiperiode. Dit ras geeft je een hemelse, relaxende en een bevredigend gevoel dat gepaard gaat met een rijk aroma van zeldzame hazelnoot en papaya.

Ayahuasca Purple Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Red River Delta x Master Kush
Gezellig, Euphorisch, Blij, Ontspannend, Slaperig
650 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
90/100cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Lavendel, Mango, Nootachtig, Tropisch
Papaya, Aards, Bloemig, Scherp, Zuur, Zoet
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Red River Delta x Master Kush
Gezellig, Euphorisch, Blij, Ontspannend, Slaperig
650 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
90/100cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Lavendel, Mango, Nootachtig, Tropisch
Papaya, Aards, Bloemig, Scherp, Zuur, Zoet

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet