MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Bad Azz Kush
Bad Azz Kush 1Bad Azz Kush 2Bad Azz Kush 3Bad Azz Kush 4Bad Azz Kush 5
Bad Azz Kush 6Bad Azz Kush 7Bad Azz Kush 8Bad Azz Kush 9

BAD AZZ KUSH STRAIN

ONTSPAN JE GEEST EN VERMINDER UW PIJN MET DEZE WAANZINNIGE INDICA UIT LA

Cup Winner
RATING
Original OG x Urkel x Afghan Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN
  • Sorry, dit zaad is momenteel niet beschikbaar om te kopen.
  • Wil je e-mail ontvangen wanneer deze zaden weer op voorraad zijn?

Bad Azz Kush Cannabis Zaden

Bad Azz werd geboren nadat een aantal van onze vrienden uit Los Angeles, na jaren lang hard werk, een special ras selectief hadden geteelt. Ze kruisden de Original OG met Afghan Kush and hieruit kruisden ze dit met Urkel. Het eindresultaat is BAD AZZ KUSH. BAD AZZ KUSH is een ras dat veel hars produceert. De plant kan zich uitstrekken in de bloeperiode en zal hierdoor wat ruimte nodig hebben om zijn enorme colas te ontwikkelen. BAD AZZ KUSH bestaat uit een mix van unieke bos en fruitaroma's. De Kush is geinspireerd naar onze vriend en Rapper Bad Azz van Tha Dogg pound Gangsta Crips (Dankjewel Jamarr).
100% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Bad Azz Kush cannabiszaden?
Bad Azz Kush cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Bad Azz Kush Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Lichamelijke High, Euforisch, Vrolijk, Ontspannend
700 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Bessen, Kruidig, Zoet
Fruitig, Aards, Denneboom
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Lichamelijke High, Euforisch, Vrolijk, Ontspannend
700 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Bessen, Kruidig, Zoet
Fruitig, Aards, Denneboom

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet