MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Banana Punch
Banana Punch 1Banana Punch 2Banana Punch 3Banana Punch 4Banana Punch 5
Banana Punch 6Banana Punch 7Banana Punch 8Banana Punch 9Banana Punch 10

BANANA PUNCH STRAIN

NOG EEN FENOMENALE KRUISING VOL PRIKKELENDE AROMA'S EN EXOTISCHE KLEUREN VAN ONZE BANANA OG X PURPLE PUNCH

 
RATING
Banana OG x Purple Punch
SELECTEER AANTAL ZADEN

Banana Punch Cannabis Zaden

Barneys Farm's BANANA PUNCH is weer een nieuw resultaat van de veredelings masterclass van het Barney's Farm-lab en een volgende heerlijke toevoeging aan onze prestigieuze uitzonderlijke bloemencollectie. Hier werden twee van de meest gewilde genetica Banana OG en Purple Punch gecombineerd! We selecteerden een buitengewone kalmerende, 55% Indica variatie om te evolueren tot een consequent hoger opbrengstpotentieel in combinatie met een kortere bloeiperiode van slechts 60-65 dagen.

BANANA PUNCH is een sterke stevige plant die extreem veelzijdig is voor een breed scala aan kweektechnieken. Binnenshuis bereik je reeds binnen enkele weken een perfect beheersbare hoogte, terwijl je buiten iets heel bijzonders kunt verwachten tegen het einde van september, wanneer de plant volwassen wordt.

De adembenemende kleuren en aromatische eigenschappen van onze OG Kush-afstammeling Purple Punch gingen niet verloren tijdens het kweekproces. Terwijl onze BANANA PUNCH evolueert, verschijnen prachtige diepe paarse en oranje tinten die in contrast staan met de donkere levendige tinten groen. Met het begin van de bloei krijgen de takken snel vorm, de olijfvormige trossen breiden zich voortdurend uit en vermenigvuldigen zich snel. Ze worden dicht bedekt met heldere amberkleurige stampers en een gouden coating van kleverige harsachtige trichomen.

De combinatie van een verbeterde terpenenproductie, met name van limoneen en pineen, creëerde een stevige basis die de tropische fruitsmaak van citrusvruchten laat proeven, perfect passend bij de voortreffelijke essences van rijpe zoete banaan. Ook zul je fijne hints vinden in de smaak van zoete exotische bessen.

Reeds bij de eerste hijsjes ga je voelen dat je lichaam lekker ontspant terwijl je creativiteit een echte boost krijgt. Je ervaart meteen goede zin om dingen te gaan doen en even later word je lichaam overgenomen door een euforisch gevoel dat een hele tijd blijft aanhouden.
45% Sativa 55% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Banana Punch cannabiszaden?
Banana Punch cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Banana Punch Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Banana OG x Purple Punch
Ontspannen, Euforisch, Gelukkig Creatief
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
110cm
100-110cm
150-200cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORNAMELIJK INDICA
Aardse zoete banaan, tropische zoete bessen
Rijpe banaan. Zoetzure Citrus
3
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Banana OG x Purple Punch
Ontspannen, Euforisch, Gelukkig Creatief
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
110cm
100-110cm
150-200cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORNAMELIJK INDICA
Aardse zoete banaan, tropische zoete bessen
Rijpe banaan. Zoetzure Citrus
3
Cool, Hot & Temperate

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet