MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Blue Sunset Sherbert
Blue Sunset Sherbert 1Blue Sunset Sherbert 2Blue Sunset Sherbert 3Blue Sunset Sherbert 4Blue Sunset Sherbert 5
Blue Sunset Sherbert 6Blue Sunset Sherbert 7Blue Sunset Sherbert 8Blue Sunset Sherbert 9Blue Sunset Sherbert 10

BLUE SUNSET SHERBERT

WEES VOORBEREID OP EEN OOGVERBLINDENDE WEERGAVE VAN EXOTISCHE TERPEENRIJKE AROMA’S EN OOGVERBLINDENDE KLEUREN

 
RATING
Sunset Sherbet x Purple Punch
SELECTEER AANTAL ZADEN

BLUE SUNSET SHERBERT™ Cannabis Zaden

BLUE SUNSET SHERBERT™ van Barney’s Farm. Dit is een naar Indica neigende hybride die een enorme opbrengst geeft zonder onhandelbaar te worden. Er groeit een veelvoud aan zijtakken aan, die elke de capaciteit hebben om de zwaarste cola’s te ondersteunen. Bloeit supersnel in slechts 59 tot 63 dagen en produceert 650-700 g/m2. Deze regelrechte traktatie is compact van gestalte, heeft een bovengemiddelde trichoomproductie en groeit binnenshuis tot een hoogte van ca. 80 cm. Buiten kan de plant maar liefst meer dan twee meter worden en een oogst produceren tot 1 kg per plant. BLUE SUNSET SHERBERT™ heeft ook tijdens zijn laatste dagen een schitterende aanblik. Hij laat een magische transformatie zien met een betoverende caleidoscoop van exotisch gekleurde bladeren. Met hars vastgemaakte feloranje haren bedekken de strak gevormde, glinsterende trichomen die THC-niveaus tot een adembenemende 28% produceren. Er zijn vleugjes Purple Punch en Sherbet Dib Dab te ontdekken in deze prachtige soorten. De hoge terpenen-niveaus van limoneen, humuleen en terpinoleen brengen met hun goede uitharding de verrukkelijke geuren van zoet snoep, citroenschil en zoete bessen die deze plant voortbrengt naar een hoger niveau. De bedwelmende effecten van de BLUE SUNSET SHERBERT™ combineert het beste van twee werelden. Een instant verhoogde creatieve en euforische sativa high gecombineerd met knockout Indicia die het hele lichaam tot rust brengt. Een perfecte manier om de dag af te sluiten.

Blue Sunset Sherbert Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Sunset Sherbet x Purple Punch
creatieve en euforische sativa high + Indica kalmerende ervaring voor het hele lichaam
1kg per plant
650-700 gr/m²
59 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
80cm
150-200 cm
65%
35%
VOORNAMELIJK INDICA
zoet snoep, citroensmaak
zoet snoep, citroenschil en zoete bessen
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Sunset Sherbet x Purple Punch
creatieve en euforische sativa high + Indica kalmerende ervaring voor het hele lichaam
1kg per plant
650-700 gr/m²
59 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
80cm
150-200 cm
65%
35%
VOORNAMELIJK INDICA
zoet snoep, citroensmaak
zoet snoep, citroenschil en zoete bessen

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet