MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Blue Cheese Auto
Blue Cheese Auto 1Blue Cheese Auto 2Blue Cheese Auto 3Blue Cheese Auto 4Blue Cheese Auto 5
Blue Cheese Auto 6Blue Cheese Auto 7Blue Cheese Auto 8Blue Cheese Auto 9Blue Cheese Auto 10

BLUE CHEESE AUTO STRAIN

PROEF IN EEN MUM VAN TIJD CHEESE TOPPEN MET DEZE AUTOFLOWERING-VERSIE VAN ONZE KLASSIEKE BLUE CHEESE

 
RATING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
SELECTEER AANTAL ZADEN

Blue Cheese Auto Cannabis Zaden

Een versie van onze klassieke Blue Cheese die zeer makkelijk te groeien zijn en een zeer productief autoflowering system bezitten. Deze baanbrekende Blue Cheese autoflowering versie is het eindproduct van een innovatieve manier om Barneys Farm Blue Cheese te kruisen met een uniek ruderalis teeltras. De vegetatie verandert automatisch in de vijfde week. De geur gecombineerd met smaken die lijken op kaas en de aarde domineren de Blue Cheese waarvan je moet watertanden. Ook zal deze plant met weinig moeite in verschillende omgevingen bloeien.
20% Sativa 80% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Blue Cheese Auto cannabiszaden?
Blue Cheese Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Blue Cheese Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Ontspannen, Gelukkig, Cerebraal, Rustgevend, Verzachtend, Opbeurend, Kalmerend.
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
KORT
80/100cm
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Pittige, milde romige kaas, bessen, bosbes
Rijpe kaas, zoet, fruitig, Skunky geur
HEET
Stable
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Ontspannen, Gelukkig, Cerebraal, Rustgevend, Verzachtend, Opbeurend, Kalmerend.
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
KORT
80/100cm
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Pittige, milde romige kaas, bessen, bosbes
Rijpe kaas, zoet, fruitig, Skunky geur
HEET
Stable

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet