MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Bubba Kush

BUBBA KUSH STRAIN

GUN JEZELF ELKE KEER WEER EEN ONTSPANNENDE REIS OP EEN DENKBEELDIG VLIEGEND TAPIJT MET BARNEYS FARM'S BABBA KUSH!

 
RATING
Afghan Kush Landrace x OG Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN

Bubba Kush Cannabis Zaden

Waarom zou je niet er voor kiezen om je eigen Bubba Kush plantjes te telen? Daarmee sluit je je aan bij het groeiende aantal kwekers die deze variant cannabis kweken om haar geschiedenis en positieve effecten. Zo verwijst de  naam Bubba naar een zekere Bubbha, die gezien wordt als de Amerikaanse ontdekker van de fantastische genetische eigenschappen van deze plant. Kush herinnert aan de originele Afghaanse  afkomst van dit product, waarvan de smaak het meest overeenkomt met dat van een overheerlijke Turkse chocoladereep. Bubba Kush behoort daarom tot de indicasoort en bevat een THC gehalte van maar liefst 29 procent. Hierdoor vergeet je al je zorgen en waan je je bij elk gebruik in een echt exotisch oosters sprookje. Onze Bubba Kush variant groeit en bloeit tussen de 72 en 81 dagen, neemt weinig ruimte in beslag en heeft ook niet veel verzorging nodig. De gemiddelde opbrengst per oogst is 600 gram per vierkante meter indien je het binnen plant. De knopjes  van de Bubba Kush en daaruit voortkomende bloemen bezitten een karakteristieke aangename geur, die je alvast voorbereid op de krachtige uitwerking van deze wiet.
30% Sativa 70% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Bubba Kush cannabiszaden?
Bubba Kush cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Bubba Kush Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euphoristisch, ontspannend en rustgevend effect
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
Zoete hasj, mokka en naar natuur
Hasj, licht zoet, aardachtige specerijen
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euphoristisch, ontspannend en rustgevend effect
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
Zoete hasj, mokka en naar natuur
Hasj, licht zoet, aardachtige specerijen

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet