MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Cheese

CHEESE STRAIN

INDIEN JE VAN KAAS HOUDT IS DIT DUS GEWOON DE WIETPLANT DIE JE MOET AANSCHAFFEN.

 
RATING
SELECTEER AANTAL ZADEN

Cheese Cannabis Zaden

Een van de meest authentieke en bekende wietsoorten uit de kwekerij van Barneys Farm is onze feminized Cheese!  Het helpt je al bij de eerste trek te belanden in een kaasparadijs, die je niet gauw zal willen verlaten. Cheese is een van onze  klassiekers die binnen twee maanden uitgroeit tot een vol uitziende naar kaas reukende plant, met heel wat vertakkingen. Indien je graag kaas eet zou je door de indringende geur wel eens geneigd kunnen zijn in je plant te happen, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Je kunt deze voornamelijk vrouwlijke Cheese wiet planten zowel binnen als buiten kweken. Hou je het binnen dan is de opbrengst ongeveer 600 gram per vierkante meter. Heb je wat meer ruimte en  besluit je de zaden in je tuin te planten, dan oogst je dicht bij de 1 kilogram aan wiet, per vierkante meter, per keer. Het effect van het roken van Cheese van Barneys Farm bestaande uit een mengeling van fruit en kaas is net zo overweldigend als de smaak van dit product. Deze wiet maakt je namelijk creatiever, socialer en liefdevoller naar jezelf en andere toe, waardoor het behoort tot een van de top wietsoorten ter wereld.


50% Sativa 50% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Cheese cannabiszaden?
Cheese cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Cheese Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Je voelt je blij, ontspannend, euforistisch en hongerig na het gebruik van onze Cheese wiet variant.
800 gr/plant
500-600 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
50%
50%
Indica/Sativa
Cheddar kaas met een noottig vleugje
Old-school , fruitig en rokerig, Cheddar kaas
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Je voelt je blij, ontspannend, euforistisch en hongerig na het gebruik van onze Cheese wiet variant.
800 gr/plant
500-600 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
50%
50%
Indica/Sativa
Cheddar kaas met een noottig vleugje
Old-school , fruitig en rokerig, Cheddar kaas

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet