MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Cheese Auto

CHEESE AUTO STRAIN

ERVAAR EEN UNIEKE MIX VAN EEN SCHERP AROMA EN ONTSPANNENDE EFFECTEN MET DE CHEESE AUTO-CANNABISSOORT.

 
RATING
Cheese x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Cheese Auto Cannabis Zaden

De beroemde Cheese-soort onderging een evolutie door de autoflowering genetica van Barneys Farm. Deze uitzonderlijke cannabissoort is de crème de la crème en bezorgt de meest veeleisende cannabisliefhebbers een onvergetelijke ervaring. Deze indica-dominante hybride, geboren uit de verleidelijke combinatie van Cheese en Super Auto #1 genetica, is een uitzonderlijke wietsoort die zeker indruk zal maken. Cheese Auto is zeer productief met een THC-concentratie van 20% en heeft een snelle bloeitijd vanaf zaad tot volwassen plant in slechts 65-70 dagen. De opbrengst geeft een indrukwekkende 550-600g/m² bij binnenteelt en 200-300g per plant in volle grond. Het compacte formaat, van 80-110cm binnen en 90-120cm buiten, maakt Cheese Auto een geweldige optie voor telers die hun productie willen maximaliseren en tegelijkertijd ruimte willen besparen. Maar wat Cheese Auto echt bijzonder maakt, is het unieke aroma- en smaakprofiel. De doordringende kaasachtige geur, gecombineerd met skunk en aardse ondertonen, is anders dan alles wat je ooit eerder hebt ervaren. En laten we de krachtige en goed afgeronde high niet vergeten, met een diep rustgevend en kalmerend effect dat perfect is voor een ontspannen avondje thuis. Geniet vandaag nog van de exquise smaak en onvergetelijke ervaring van Cheese Auto!
30% Sativa 70% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Cheese Auto cannabiszaden?
Cheese Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Cheese Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Cheese x BF Super Auto #1
Ontspannend, Geluk, Stimulerend, Creativiteit
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
Zoet, Skunk, Pittige Oude Kaas
Aards, Scherpe Kaasgeur, Skunk
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Cheese x BF Super Auto #1
Ontspannend, Geluk, Stimulerend, Creativiteit
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
Zoet, Skunk, Pittige Oude Kaas
Aards, Scherpe Kaasgeur, Skunk

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet