MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Chronic Thunder
Chronic Thunder 1Chronic Thunder 2Chronic Thunder 3Chronic Thunder 4Chronic Thunder 5
Chronic Thunder 6Chronic Thunder 7Chronic Thunder 8Chronic Thunder 9

CHRONIC THUNDER STRAIN

NEEM EEN STAPJE TERUG EN AANSCHOUW DE VERBAZINGWEKKENDE CHRONIC THUNDER UIT ALASKA!

 
RATING
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
SELECTEER AANTAL ZADEN
  • Sorry, dit zaad is momenteel niet beschikbaar om te kopen.
  • Wil je e-mail ontvangen wanneer deze zaden weer op voorraad zijn?

Chronic Thunder Cannabis Zaden

Chronic Thunder is ontstaan door de legendarische Alaskan Thunder te kruisen met de stabiele en winstgevende Dr Chronic. Beiden ouders zijn groot gevestigde namen met superieure genen die al veel op zichzelf hebben bereikt. Deze prachtige mix van genetica creeert een winstgevende Indica dominante hybride met een korte bloeiperiode die binnenshuis tot wel 100cm lang kan worden met zware zijtakken die ondersteund moeten worden in de laatste fase van hun bloeiperiodes. De Bloeiperiode is slechts 8.5 weken. Chronic Thunder produceert een relaxend gevoel met een unieke smaaksensatie van gedroogde kaneel.
20% Sativa 80% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Chronic Thunder cannabiszaden?
Chronic Thunder cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Chronic Thunder Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
Soepel, Bevredigend, Ontspannend
600 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
100cm
80%
20%
Chocolade, aardachtig, zoet
Gedroogde kaneel, kruidige peper, aardachtig, brandstof
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
Soepel, Bevredigend, Ontspannend
600 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
100cm
80%
20%
Chocolade, aardachtig, zoet
Gedroogde kaneel, kruidige peper, aardachtig, brandstof

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet