MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Critical Kush
Critical Kush 1Critical Kush 2Critical Kush 3Critical Kush 4Critical Kush 5
Critical Kush 6Critical Kush 7Critical Kush 8Critical Kush 9Critical Kush 10

CRITICAL KUSH STRAIN

ERVAAR DE ULTIEME KUSH KRACHT MET DEZE ULTIEME OG KUSH-KRUISING

Cup Winner
RATING
Critical Mass x OG Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN

Critical Kush Cannabis Zaden

Critical Kush is een mix van de beroemde Critical Mass met de OG Kush. Dit is een sterke en extreem krachtige Indica plant die een gigantische hoeveelheid aan prachtige Kush opbrengsten levert. De bloemen zullen klaar zijn binnenshuis in slechts 8 weken en groeien tot een medium hoogte met een geweldig bloem tot blad ratio. Haal plezier uit de plakkerigheid van de plant, de aromatische geur en de door kristallen omringde buds waarvan je knetterstoned wordt. De smaak van de Kush is onmiskenbaar en de opbrengst per plant is fenomenaal. Deze nieuwe hybride is een geweldige stap vooruit in de moderne marihuanateelt. Zijn Indica dominante natuur maakt hem ideaal om te relaxen, pijn te verminderen en om diep in de avond te roken.
100% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Critical Kush cannabiszaden?
Critical Kush cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Critical Kush Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Critical Mass x OG Kush
Stimuleren, kalmeren, ontspannen
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Frisse den, citroentaart, pittig
Aardse, kruid, brandstof
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Critical Mass x OG Kush
Stimuleren, kalmeren, ontspannen
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Frisse den, citroentaart, pittig
Aardse, kruid, brandstof

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet