MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Critical Kush Auto
Critical Kush Auto 1Critical Kush Auto 2Critical Kush Auto 3Critical Kush Auto 4Critical Kush Auto 5
Critical Kush Auto 6Critical Kush Auto 7Critical Kush Auto 8Critical Kush Auto 9Critical Kush Auto 10

CRITICAL KUSH AUTO

KRIJG SNEL WAT KWALITEIT KUSH MET CRITICAL KUSH AUTO - KLAAR IN SLECHTS 9 WEKEN

 
RATING
Critical Kush x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

CRITICAL KUSH AUTO™ Cannabis Zaden

Onze legendarische Critical Kush™ is nu beschikbaar al seen autoflowering ras. Deze meest populaire autoflowering gigant is klaar binnen slechts acht tot negen weken. Gemaakt door het kruisen van de Critical Kush™ met onze meest geavanceerde autoflowering teeltplanten. Het bloeien begint in de vijfde week en in de daaropvolgende vier weken zal de bloei van de plant een top bereiken van 75cm lang, samen met een hoofdstam en verscheidene zijtakken die tjokvol compacte, zware en smakelijke colas zitten. Heerlijke aardsgezinde dennenhout en Kush smaken komen hier vrij.

Critical Kush Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Critical Kush x BF Super Auto #1
Ontspannend, Kalmerend, Slaperig, Cerebraal
550 gr/m²
70 - 80
70/80cm
70/80cm
70-100cm
KORT
90%
10%
VOORNAMELIJK INDICA
Vurenhout, Kush
Soepel, aardachtig, fruitig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Critical Kush x BF Super Auto #1
Ontspannend, Kalmerend, Slaperig, Cerebraal
550 gr/m²
70 - 80
70/80cm
70/80cm
70-100cm
KORT
90%
10%
VOORNAMELIJK INDICA
Vurenhout, Kush
Soepel, aardachtig, fruitig

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet