MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Dos Si Dos 33
Dos Si Dos 33 1Dos Si Dos 33 2Dos Si Dos 33 3Dos Si Dos 33 4Dos Si Dos 33 5
Dos Si Dos 33 6Dos Si Dos 33 7Dos Si Dos 33 8Dos Si Dos 33 9Dos Si Dos 33 10

DOS SI DOS 33 STRAIN

WEES HEEL VOORZICHTIG MET DEZE KRACHTIGE NIEUWE ONTMOETING VAN AMERIKAANSE GENETICA

 
RATING
Dos Si Dos x Gelato #33
SELECTEER AANTAL ZADEN

Dos Si Dos 33 Cannabis Zaden

 De Cali-collectie van Barneys Farm krijgt nog een schok van superkracht met deze explosieve verzameling terpenen samengesmolten met enkele van 's werelds meest verbazingwekkende Amerikaanse cannabisfenotypes. Dos Si Dos is ontwikkeld op basis van OG Kush Breath, een knock-out Girl Scout Cookies-feno gekruist met Face Off OG en vervolgens opnieuw gekruist met onze legendarische Cookies Kush (OG Kush-feno x GSC) EN DAT IS ALLEEN DE HELFT VAN HET VERHAAL. Voeg een subtiele mix van Gelato # 33 toe aan de pot met zijn fascinerende Sunset Sherbet x Thin Mint GSC erfgoed en Bam! Een nieuwe kampioen is geboren: een uitbarsting van euforische sativa energie die wordt gevolgd door rustgevende en kalmerende eigenschappen die zelfs in staat zijn om een olifant te kalmeren. Binnen kunt u tot 700 g adembenemende toppen per m2 verwachten, met een compacte hoogte van slechts 90 cm. Buitenplanten met een verbazingwekkende 2kg zijn gemakkelijk te kweken met een oogsttijd rond half oktober. Deze buitengewone contrasterende limoengroene en violette 22-28% THC heerlijk smakende Indica (60% Indica / 40% Sativa) zal een blijvend ontspannen en gelukkig gevoel achterlaten voor iedereen die haar groeit en haar unieke old school stonede high ervaart.
40% Sativa 60% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Dos Si Dos 33 cannabiszaden?
Dos Si Dos 33 cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Dos Si Dos 33 Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Dos Si Dos x Gelato #33
Ontspannen, kalmerend, gelukkig
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90-110cm
150-200cm
KORT
60%
40%
VOORNAMELIJK INDICA
Munt, limoen, kruiden
Koekjes, Sherbet, Limoen
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Dos Si Dos x Gelato #33
Ontspannen, kalmerend, gelukkig
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90-110cm
150-200cm
KORT
60%
40%
VOORNAMELIJK INDICA
Munt, limoen, kruiden
Koekjes, Sherbet, Limoen
4
Cool, Hot & Temperate

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet