MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Dr Grinspoon
Dr Grinspoon 1Dr Grinspoon 2Dr Grinspoon 3Dr Grinspoon 4Dr Grinspoon 5
Dr Grinspoon 6Dr Grinspoon 7Dr Grinspoon 8Dr Grinspoon 9Dr Grinspoon 10

DR GRINSPOON STRAIN

MIS DEZE HOOG AANGESCHREVEN KLASSIEKER MET EEN PURE SATIVA-BUZZ NIET

 
RATING
Heirloom Sativa Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN
  • Sorry, dit zaad is momenteel niet beschikbaar om te kopen.
  • Wil je e-mail ontvangen wanneer deze zaden weer op voorraad zijn?

Dr Grinspoon Cannabis Zaden

Genoemd naar onze held, de briljante voorvechter voor cannabis, onderzoek en auteur Dr. Lester Grinspoon, is de Dr. Grinspoon een puur erfstuk Sativa. De plant groeit dun en lang en vereist een lange bloeiperiode. Wanneer deze volwassen is zullen de colas lijken op compacte groene en rode bruine kralen die losjes om de stam zullen hangen samen met een laagje THC kristallen. De geur van de kralen is van sumac en citroen, de rook is lich ten pikant met een mix van citrus en tropische fruit aroma's. Dr. Grinspoon bidet een sterke, langhoudende en energetische high. Old School Sativa van de hoogste plank.
100% SativaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Dr Grinspoon cannabiszaden?
Dr Grinspoon cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Dr Grinspoon Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Heirloom Sativa Strain
Geconcentreerd , spraakzaam, cerebraal, langdurig, energiek
450 gr/plant
350 gr/m²
90 - 95
NOVEMBER
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
HOOG
100%
100% Sativa
Honing, Pijnboom, Vol, aardsgezind
Sumak, citroen, pittig, tropisch fruit
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Heirloom Sativa Strain
Geconcentreerd , spraakzaam, cerebraal, langdurig, energiek
450 gr/plant
350 gr/m²
90 - 95
NOVEMBER
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
HOOG
100%
100% Sativa
Honing, Pijnboom, Vol, aardsgezind
Sumak, citroen, pittig, tropisch fruit

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet