MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
G13 Haze - Regular
G13 Haze - Regular 1G13 Haze - Regular 2G13 Haze - Regular 3G13 Haze - Regular 4G13 Haze - Regular 5

G13 HAZE - REGULAR STRAIN

ERVAAR DEZE ZOET SMAKENDE, OPBEURENDE BEKERWINNAAR DIE DE ENIGE ECHTE G13 BEVAT.

 
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
SELECTEER AANTAL ZADEN

G13 Haze - Regular Cannabis Zaden

De legende van onze mystieke G13 wordt behouden door de G13 te kruisen met de klassieke Skunk #1. Om de G13 x Skunk #1 te kruizen met onze favoriete Hawaiaanse Sativa heeft Barneys Farm de legend van de G13 genomen en deze gebracht naar een hemels toppunt waardoor de beroemde G13 Haze. Is ontstaan. Deze plant produceert een high waarmee je het complete spectrum van effecten van een full body stone high gecombineerd met een psychedelische Sativa high voelt. Deze combinatie is krachtig, hemels en onvergetelijk! G13 Haze groeit tot een relatief lange hoogte en produceert een geweldige overvloedige bloemstructuur met een gezonde harsproductie.
65% Sativa 35% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van G13 Haze - Regular cannabiszaden?
G13 Haze - Regular cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

G13 Haze - Regular Cannabis Zaden SPECIFICATIE

REGULIER
NORMAAL
G13 x Hawaiian Sativa
Psychedelic High, Zeer energetisch, opbeurend, euforisch
450-500
65 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100-110cm
GEMIDDELD
35%
65%
VOORNAMELIJK SATIVA
Salie, zoet, fruitig
Pittig sandelhout, aardachtig, rijk, scherp
SPECIFICATIE
REGULIER
NORMAAL
G13 x Hawaiian Sativa
Psychedelic High, Zeer energetisch, opbeurend, euforisch
450-500
65 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100-110cm
GEMIDDELD
35%
65%
VOORNAMELIJK SATIVA
Salie, zoet, fruitig
Pittig sandelhout, aardachtig, rijk, scherp

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet