MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Gary Payton

GARY PAYTON STRAIN

 
RATING
Y Griega Strain x Snowman Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN

Gary Payton Cannabis Zaden

De Gary Payton-soort, vernoemd naar de legendarische Amerikaanse basketballer, is een meervoudig winnaar van de Cannabis Cup en een opmerkelijk bewijs van de kunst van het kweken van cannabis. Deze unieke, licht sativa-dominerende hybride is een kruising tussen de beruchte Y Griega en Snowman-soort. Het is niet alleen de naam die Gary Payton onderscheidt; deze soort heeft snel een reputatie opgebouwd voor zijn uitzonderlijke kwaliteit, kenmerkend smaakprofiel, groot oogstpotentieel en gebalanceerde effecten, wat het een uitblinker maakt in de cannabisgemeenschap.

 

De toppen zijn een tapijt van diepe groenen en purpers, rijkelijk bestrooid met trichomen, wat hen een bevroren uiterlijk geeft. De opvallende kleurcontrasten zijn boeiend en suggereren de complexiteit en diepte die deze soort biedt. Aromatische tonen van kruidige kruiden en scherpe diesel met een hint van zoete bessenondertonen prikkelen de reukzin, en zetten het podium voor de aankomende ervaring.

 

De smaak van Gary Payton is net zo onvergetelijk als zijn aroma. Wanneer de rook of damp het gehemelte bereikt, worden gebruikers getrakteerd op een symfonie van smaken. Aardse ondertonen worden aangevuld door een mix van kruidige en zoete tonen, wat een veelzijdige smaak creëert die aangenaam blijft hangen. Deze harmonieuze mix van smaken maakt Gary Payton een favoriet onder degenen die een rijke en robuuste smaak waarderen.

 

Wat betreft de effecten, bevindt Gary Payton zich echt in een eigen liga. Het biedt een gebalanceerd en gelukkig gevoel met een consistente 25% THC+, dat zowel de geest als het lichaam bevredigt. Verwacht een initiële cerebrale rush, die een energieboost en verhoogde focus biedt. Geleidelijk transformeert dit in een kalmerende lichaamshoge, die spanning verlicht en ontspanning bevordert zonder te leiden tot overweldigende sedatie.

 

Het kweken van Gary Payton kan een lonende onderneming zijn voor telers. Het vertoont krachtige groei en veerkracht, en past zich goed aan verschillende kweekomstandigheden aan. Binnenshuis bereikt het 80-90 cm, buitenshuis kan Gary Payton 1,5 meter bereiken. De planten worden gekenmerkt door hun robuuste structuur en ongelooflijk oogstpot entieel.

 

Hoewel het aandacht en zorg vereist, is het resultaat een overvloedige oogst van hoogwaardige toppen, tot 700g/m² binnenshuis en tot 1kg per plant buitenshuis, waardoor de inspanning de moeite waard is. De bloeitijd binnenshuis is 65-70 dagen, buiten zal onze Gary Payton-soort tegen half oktober klaar zijn.
55% Sativa 45% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Gary Payton cannabiszaden?
Gary Payton cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Gary Payton Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
GEMIDDELD
45%
55%
VOORNAMELIJK SATIVA
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
GEMIDDELD
45%
55%
VOORNAMELIJK SATIVA

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet