MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Gorilla Zkittlez
Gorilla Zkittlez 1Gorilla Zkittlez 2Gorilla Zkittlez 3Gorilla Zkittlez 4Gorilla Zkittlez 5
Gorilla Zkittlez 6Gorilla Zkittlez 7Gorilla Zkittlez 8Gorilla Zkittlez 9Gorilla Zkittlez 10

GORILLA ZKITTLEZ STRAIN

STIMULEER DE HERSENEN EN HET LICHAAM MET DEZE OPMERKELIJKE CALEIDOSCOOP VAN KALMERENDE CANNABINOïDEN

 
RATING
Gorilla Glue x Zkittlez
SELECTEER AANTAL ZADEN

Gorilla Zkittlez Cannabis Zaden

Ontketen de geweldige kracht van de westkust genetica met een geweldige mix van GG 4 en Zkittlez. Barney's Farm introduceert de spiksplinternieuwe GORILLA ZKITTLEZ. Een exquisiete trichoom viering wacht de geduldige person die 60 dagen wacht totdat deze in bloei staat. Je zal nooit meer de eerste keer vergeten dat je haar vruchtbare fruiten ervaart. Leunend naar de Indica kant van het cannabis spectrum, deze opkomende favorite is een krachtige en breinkrakende parel, wiens trichoom-beladen fonkelende stampers ieder teler zal blij maken. Waarom laat je haar medische 24% THC graad je niet verleiden in een warme staat van rust en stilte waar je nooit meer uit wil gaan. De bloeiperiode van 8-9 weken can binnenshuis worden verwacht en buiten groeit de plant tot begin Oktober. Verwacht meer dan 2.5kg van een goed verzorgde plant die kan oplopen tot een lengte van 1.7m. Koop jou Barneys FarmGORILLA ZKITTLEZ. Vandaag nog!
40% Sativa 60% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Gorilla Zkittlez cannabiszaden?
Gorilla Zkittlez cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Gorilla Zkittlez Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Gorilla Glue x Zkittlez
Krachtig, Ontspannend, Gedachte veroorzakend
2000-2500 gr/plant
700-800 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
GEMIDDELD
140-170cm
100-140cm
140-180cm
HOOG
60%
40%
VOORNAMELIJK INDICA
Fruitig
Fruitig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Gorilla Glue x Zkittlez
Krachtig, Ontspannend, Gedachte veroorzakend
2000-2500 gr/plant
700-800 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
GEMIDDELD
140-170cm
100-140cm
140-180cm
HOOG
60%
40%
VOORNAMELIJK INDICA
Fruitig
Fruitig

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet