MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Gorilla Zkittlez Auto
Gorilla Zkittlez Auto 1Gorilla Zkittlez Auto 2Gorilla Zkittlez Auto 3Gorilla Zkittlez Auto 4Gorilla Zkittlez Auto 5
Gorilla Zkittlez Auto 6Gorilla Zkittlez Auto 7Gorilla Zkittlez Auto 8Gorilla Zkittlez Auto 9Gorilla Zkittlez Auto 10

GORILLA ZKITTLEZ AUTO STRAIN

GENIET VAN DEZE REGENBOOG AAN FRUITSMAKEN

 
RATING
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Gorilla Zkittlez Auto Cannabis Zaden

Volg Toni13 Barneys Farm officiële testkweker vandaag! Bekijk hoe zijn laatste test oogst van GORILLA ZKITTLEZ AUTO ™- " https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana " -" https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/ GORILLA ZKITTLEZ AUTO ™ Onze gefeminiseerde Bestseller uit de Cali collectie heeft net de super auto behandeling gekregen. Bubbel en bruis je een weg door de dag met GORILLA ZKITTLEZ AUTO ™. Je smaakpapillen zullen exploderen als je voor het eerst de fruitige smaken ervaart. Een eerste kruising van Gorilla Glue en Zkittlez, nu opnieuw gekruist met onze BF Super auto # 1 die verbazingwekkende kracht en weerstand tegen insecten en stress toevoegt, de wortelstructuur die van onze Super auto # 1 is overgegaan, komt vanaf de eerste dag tot leven. Deze ongelooflijk aromatische autoflower explodeert letterlijk in slechts 75 dagen in een kerstboom met dennen smaak en produceert een overvloed aan glorieuze zachte bloemen bedekt met enorme hoeveelheden sappige trichomen met een uiteindelijke hoogte binnenshuis van 80-100 cm, met een gemiddelde van 420 gr per m². Ervaar de sensatie van de geweldige Amerikaanse genetica 'Gorilla Glue en Zkittlez', vakkundig verpakt in een verbazingwekkend autoflower 20% THC-pakket door het team van Barneys Farm Lab. Pas echter op voor sensorische overbelasting, de medische effecten van GORILLA ZKITTLEZ AUTO ™ kunnen een behoorlijk opwindende ervaring zijn.
 

Gorilla Zkittlez Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
Stimulerende Euforia
550 gr/m²
420 gr/m²
75
80-100cm
90-120cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORNAMELIJK INDICA
Fruit Sensatie
Zomer Fruit
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
Stimulerende Euforia
550 gr/m²
420 gr/m²
75
80-100cm
90-120cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORNAMELIJK INDICA
Fruit Sensatie
Zomer Fruit

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet