MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Ice Cream Cake

ICE CREAM CAKE STRAIN

BEVREDIG JE INNERLIJKE ZOETEKAUW EN ONTSPAN MET ICE CREAM CAKE, EEN HEERLIJK VERLEIDELIJKE SOORT MET THERAPEUTISCHE VOORDELEN. TRAKTEER JEZELF NU!

 
RATING
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN

ICE CREAM CAKE™ Cannabis Zaden

Ben je klaar om je te laten verleiden door de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de Ice Cream Cake? Deze prachtige cannabissoort is een verleidelijke mix van de Wedding Cake en Ice 33, waardoor het een onweerstaanbare traktatie voor de zintuigen is. Als een indica-dominante variëteit, heeft Ice Cream Cake stam de macht om je naar een wereld van pure ontspanning en rust te slaan. Stel je de ontspanning voor na een lange dag met het zoete, romige aroma van deze prachtige soort die je zintuigen streelt. Het telen van deze verleidelijke soort is bijna te makkelijk, met haar 55-60-daagse bloei periode en een hoogte van 0.9m - 1,20 m bij binnenteelt en een hoogte van 1,5 m 2m in volle grond. En de beloning voor jouw inspanningen? Een indoor opbrengst van 550g/m² en een opbrengst van 1,5 kg aan schitterende cannabis bloemen bij buitenteelt. Met een THC-gehalte van 20-25%, kun je rekenen op een krachtige en complexe high, waardoor je je gezegend voelt. Het terpeen profiel van deze verleidelijke stam is een hemelse mix van limoneen, myrceen, en caryophylleen, wat resulteert in een geur die zoet, romig, en aards is met een hint van vanille en een dennen-achtige ondertoon. Maar dat is niet alles. Onze Ice Cream Cake stam heeft niet alleen een mooi uiterlijke; ze is ook zeer gewaardeerd om haar therapeutische eigenschappen. Met haar limoneen en myrceen inhoud, heeft deze verleidelijke soort een ontspannende en kalmerende werking die je geest en lichaam tot rust brengt. En de pijnstillende en ontstekingsremmende effecten van caryofylleen kunnen chronische pijn en ontsteking helpen verlichten. Ben je klaar om te genieten van de zondige geneugten van Ice Cream Cake? Kom hier en laat me je de weg tonen.

Ice Cream Cake Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Cerebraal, Kalmerend, Ontspannend, Blij
1.5- 2kg per plant
600 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150 – 200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
Zoet, Romig, Vanille, Aardachtig, Pijnboom
Zoet, Romig, Vanille, Aardachtig, Pijnboom
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Cerebraal, Kalmerend, Ontspannend, Blij
1.5- 2kg per plant
600 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150 – 200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
Zoet, Romig, Vanille, Aardachtig, Pijnboom
Zoet, Romig, Vanille, Aardachtig, Pijnboom

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet