MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Kush Mintz
Kush Mintz 1Kush Mintz 2Kush Mintz 3Kush Mintz 4Kush Mintz 5
Kush Mintz 6Kush Mintz 7Kush Mintz 8Kush Mintz 9Kush Mintz 10

KUSH MINTZ STRAIN

ONZE ONGELOOFLIJKE CRITICAL KUSH NU GEKRUIST MET MINTZ

 
RATING
Critical Kush x Mintz
SELECTEER AANTAL ZADEN

Kush Mintz Cannabis Zaden

De veredelaars van Barneys Farm hebben tijdens hun selectieproces op Biscotti Mintz een Critical Kush-feno geïntroduceerd die een ongebruikelijke 30% sativa-karakteristiek vertoonde. Dit in combinatie met de heerlijke Mintz, bracht hun werk iets heel spannends op tafel, een 70% indica dominante plant, totaal uniek in hun befaamde catalogus met verbazingwekkende eigenschappen. KUSH MINTZ met haar krachtige Himalayan OG Kush-lijn is extreem krachtige, sterke indica maar nu met een statige boost van 30%.

De explosie van de Critical genetica infusie levert enorme opbrengsten op, zowel binnen als buiten, met buitenhoogten tot 2 meter. Het zijn supersterke en stevige planten met ongelooflijke productiemogelijkheden.

KUSH MINTZ vormt tijdens de bloeiperiode een grote hoeveelheid aan hars. Aan het eind van de bloeiperiode zitten de toppen onder een extreem hoge harsachtig coating van trichomen.

Het is niet verwonderlijk dat de Minz die beroemde aardse dennen- en zoete citrus Kush-aroma's verder verbetert met toegevoegde hints van koffie en delicate toetsen van koekjes die naar mint smaken!

Deze soort zal je lichaam helemaal doen relaxen terwijl je overmeesterd wordt door een gelukzalig gevoel en een uitermate goede zin.
30% Sativa 70% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Kush Mintz cannabiszaden?
Kush Mintz cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Kush Mintz Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Critical Kush x Mintz
Ontspannen, blij, opbeurend
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
100-110cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
Verse dennen, koffie met een vleugje munt
Aardse dennen, muntachtige koffie
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Critical Kush x Mintz
Ontspannen, blij, opbeurend
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
100-110cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
Verse dennen, koffie met een vleugje munt
Aardse dennen, muntachtige koffie
4
Cool, Hot & Temperate

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet