MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Laughing Buddha
Laughing Buddha 1Laughing Buddha 2Laughing Buddha 3Laughing Buddha 4Laughing Buddha 5
Laughing Buddha 6Laughing Buddha 7Laughing Buddha 8Laughing Buddha 9Laughing Buddha 10

LAUGHING BUDDHA STRAIN

ALS JE VAN SATIVA'S HOUDT, BEN JE DOL OP LAUGHING BUDDHA, TWEE KLASSIEKERS GECOMBINEERD

Cup Winner
RATING
Thai x Jamaican
SELECTEER AANTAL ZADEN

Laughing Buddha Cannabis Zaden

Wij hebben Laughing Buddha kunnen maken door een puur landras Thai Sativa te kruisen met een Jamaicaanse hybride. Laughing Buddha is een bijna puur Sativa ras. Geweldige opbrengsten komen van de langere bloeperiode. Het resultaat is een 1 meter lange plant met lange, strakke en zware buds. De plant moet goed worden ondersteund in de laatste drie weken van de bloeiperiode. Laughing Buddha is een prachtige geurige plant met geconcentreerde aroma's van exotisch fruit en zoete smaken. Hij geeft je een energetische Sativa high.
80% Sativa 20% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Laughing Buddha cannabiszaden?
Laughing Buddha cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Laughing Buddha Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Thai x Jamaican
Geconcentreerd, Productief, Lacherig, Energiek, Creatief, Euforisch
800 gr/plant
500-600 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
20%
80%
VOORNAMELIJK SATIVA
Geroosterde peper, ananas, citroen, kruidig
Fris, zoet, exotisch fruit
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Thai x Jamaican
Geconcentreerd, Productief, Lacherig, Energiek, Creatief, Euforisch
800 gr/plant
500-600 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
20%
80%
VOORNAMELIJK SATIVA
Geroosterde peper, ananas, citroen, kruidig
Fris, zoet, exotisch fruit

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet