MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Lemon Drizzle

LEMON DRIZZLE STRAIN

PRIKKEL JE ZINTUIGEN MET LEMON DRIZZLE, EEN SATIVA-DOMINANTE SOORT DIE BARST VAN DE CITRUSSMAAK EN EEN KRACHTIGE HIGH.

 
RATING
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN

Lemon Drizzle Cannabis Zaden

Trakteer jezelf op het verleidelijke aroma van onze Lemon Drizzle-soort, een sensueel vervaardigde cannabissoort die je zintuigen absoluut zal prikkelen en je in een staat van gelukzalige euforie achterlaat. Gekweekt uit een verleidelijke mix van Super Lemon Haze en OG Kush, zal deze sativa-dominante wietsoort je naar een ander bewustzijnsniveau brengen. Tijdens een bloeitijd van 60-65 dagen barsten de voortreffelijke toppen van Lemon Drizzle open en krijgen een krachtig THC-percentage van 20-25%, wat zorgt voor een ongeëvenaarde en bevredigende high. Het complexe terpeenprofiel van deze verleidelijke soort zal je zintuigen zeker boeien met tonen van pittige citroen en een vleugje aardse Kush-ondertonen, die zorgen voor een smaakexplosie die je niet snel zult vergeten. Deze verleidelijke schoonheid wordt binnen 1 tot 1,2 meter hoog en buiten 1,5 tot 2 meter. Je zult onder de indruk zijn van de royale opbrengst van 550 g/m² binnen, terwijl de opbrengst van 1,5 - 2 kg buiten meer dan substantieel is. Ervaar de ultieme ontspanning met de buitenbloeitijd van Lemon Drizzle, die begin oktober aanvangt, zodat je kunt genieten van de zoete zonneschijn en de bedwelmende effecten van deze prikkelende soort. Geef je over aan de charmes van onze Lemon Drizzle-soort en ontdek een wereld van onvervalst plezier die ontzag zal afdwingen.
85% Sativa 15% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Lemon Drizzle cannabiszaden?
Lemon Drizzle cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Lemon Drizzle Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Energiek, Opbeurend, Gefocust, Gemotiveerd
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
15%
85%
VOORNAMELIJK SATIVA
Zuur, Citroen, Zoet, Citrusvruchten
Zoet, Zuur, Citrus, Pijnboom, Aardachtig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Energiek, Opbeurend, Gefocust, Gemotiveerd
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
15%
85%
VOORNAMELIJK SATIVA
Zuur, Citroen, Zoet, Citrusvruchten
Zoet, Zuur, Citrus, Pijnboom, Aardachtig

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet