MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Lemon Haze Auto

LEMON HAZE AUTO STRAIN

KRIJG ENERGIE EN EEN BOOST MET DE PITTIGE EN SMAAKVOLLE LEMON HAZE AUTO-CANNABISSOORT

 
RATING
Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Lemon Haze Auto Cannabis Zaden

Was je altijd al op zoek naar een echt uitzonderlijke soort die je een jonger en verkwikkend gevoel geeft? Zoek niet verder, we hebben precies wat je zoekt: Lemon Haze Auto. Deze verbluffende cannabissoort is het resultaat van een gepassioneerde en prikkelende fusie tussen de uitzonderlijke genetica van Lemon Haze en de krachtige BF Super Auto #1. Het is geen wonder dat deze bekroonde soort erg gewild is bij zowel recreatieve als medicinale cannabisliefhebbers. Lemon Haze Auto is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een verfrissende en stimulerende ervaring. Met haar opwindende en opbeurende eigenschappen zal deze sativa-dominante hybride zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden stellen. En het beste gedeelte? Deze verrukkelijke soort is zeer efficiënt, met een bloeiduur van 65-70 dagen en opbrengsten tot 500-550g/m² binnen, en 180 tot 250 gr per plant buiten. Het bescheiden formaat, met een hoogte van 90-110 cm binnen en 90-120 cm buiten, maakt haar een uitstekende keuze voor tuinders met een beperkte ruimte. Maar laten we het hebben over de echte ster van de show: het uitgesproken aroma- en smaakprofiel van Lemon Haze Auto. Met haar pittige citroengeur, vleugje zoetheid en aardse boventonen is deze soort echt uniek in haar soort. En dan heb ik het nog niet eens over de smaak! Geen wonder dat deze soort zo populair is onder wietliefhebbers die op zoek zijn naar een verfrissende en opbeurende ervaring. Lemon Haze Auto pronkt met een THC-gehalte van 20-22%, wat zorgt voor een gebalanceerde en langdurige high die wordt gekenmerkt door een stimulerende en euforische impact, waardoor ze ideaal is voor gebruik overdag. En met haar sativa-genetica is ze ook een prima alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een behandeling voor angst en uitputting. Dus waar wacht je op? Geniet vandaag nog van de verleidelijke en uitnodigende Lemon Haze Auto en ervaar een wereld van plezier en opwinding als nooit tevoren!

Lemon Haze Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1
180-250 gr/plant
500-550 gr/m²
65 - 70
90-110cm
90-110cm
90-120cm
GEMIDDELD
30%
70%
VOORNAMELIJK SATIVA
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1
180-250 gr/plant
500-550 gr/m²
65 - 70
90-110cm
90-110cm
90-120cm
GEMIDDELD
30%
70%
VOORNAMELIJK SATIVA

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet