MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Lemon Tree
Lemon Tree 1Lemon Tree 2Lemon Tree 3Lemon Tree 4Lemon Tree 5
Lemon Tree 6Lemon Tree 7Lemon Tree 8Lemon Tree 9Lemon Tree 10

LEMON TREE STRAIN

BEKROONDE COMBINATIE VAN AMERIKAANSE KLASSIEKERS MET CITROENSMAAK

 
RATING
Lemon Skunk x Sour Diesel
SELECTEER AANTAL ZADEN

Lemon Tree Cannabis Zaden

LEMON TREE van Barney’s Farm. LEMON TREE is een bekroonde combinatie van de Amerikaanse klassiekers Lemon Skunk en Sour Diesel die bol staat van heerlijk hoge gehaltes limoneen en myrceen. Deze makkelijk te kweken en perfect uitgebalanceerde Indica hybride levert aanzienlijke opbrengsten van sappige, compacte, ijzige, lichtgroene toppen die een dikke laag trichomen bevat. Deze geven frisse, citrusachtige aroma’s af, een echt zintuigelijk genot om te kweken. Als je binnenshuis low stress technieken gebruikt, kan deze plant een totale lengte van 90-100 cm bereiken met een opbrengst tot 650g/m2, na een relatief korte bloeiperiode van slechts 65-70 dagen. Buitenshuis en met meer tijd om te evolueren, kan de LEMON TREE twee meter hoog worden en 1,5 kg per plant opbrengen vanaf midden tot eind oktober. Geniet na uitharding van de scherpe Super Skunk en zure citroenaroma’s dankzij het hoge gehalte aan terpenen. De verfrissend scherpe en pittige limoen en dieselondertonen maken deze soort ongelooflijk uniek, waardoor je de hele dag blij en opgewekt blijft, wat je ook doet.
 
45% Sativa 55% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Lemon Tree cannabiszaden?
Lemon Tree cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Lemon Tree Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Lemon Skunk x Sour Diesel
Blij, ontspannen, euforisch
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORNAMELIJK INDICA
Verse citroenen, tropische zure citrus
Sour Lemon, Skunky Diesel
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Lemon Skunk x Sour Diesel
Blij, ontspannen, euforisch
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORNAMELIJK INDICA
Verse citroenen, tropische zure citrus
Sour Lemon, Skunky Diesel
Cool, Hot & Temperate

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet