MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Liberty Haze
Liberty Haze 1Liberty Haze 2Liberty Haze 3Liberty Haze 4Liberty Haze 5
Liberty Haze 6Liberty Haze 7Liberty Haze 8Liberty Haze 9Liberty Haze 10

LIBERTY HAZE STRAIN

JE ZULT DEZE KLASSIEKE BEKER WINNENDE HAZE MET EEN TWIST VAN DENNENACHTIGE CHEMDAWG LEUK VINDEN

Cup Winner
RATING
G13 x ChemDawg 91
SELECTEER AANTAL ZADEN

Liberty Haze Cannabis Zaden

LIBERTY HAZE heeft zowel Indica en sativa eigenschappen met een bloeiperiode van 8 tot 9 weken. Een medium-lange plant met een substantiele omtrek en grote dikke bloemkelken, zorgt zij ervoor dat ze zowel binnen als buiten excelleert. Lange dichte colas zullen in de laatste drie weken erg dik worden met de dicht budproductie en een prachtig contrast van een rode en paarse calyx. De LIBERTY HAZE roes is onmiddelijk merkbaar en blijft lang aan met en alert en euphorisch gevoel. Hij heeft een makkelijk te onderscheiden limoen- smaak en geur. Onze lab tests hebben de THC waarde gemeten op 25%.
60% Sativa 40% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Liberty Haze cannabiszaden?
Liberty Haze cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Liberty Haze Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 x ChemDawg 91
Langdurig, kalm, tintelend, giechelend, euforisch, creatief
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
Dennen, Limoen, Herbal
Muskusachtig, Aards, Skunk
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 x ChemDawg 91
Langdurig, kalm, tintelend, giechelend, euforisch, creatief
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
Dennen, Limoen, Herbal
Muskusachtig, Aards, Skunk

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet