MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Mimosa EVO
Mimosa EVO 1Mimosa EVO 2Mimosa EVO 3Mimosa EVO 4Mimosa EVO 5
Mimosa EVO 6Mimosa EVO 7Mimosa EVO 8Mimosa EVO 9Mimosa EVO 10

MIMOSA EVO STRAIN

MAAK EEN MAGISCHE RIT OP EEN VLIEGEND TAPIJT MET DEZE KRACHTIGE EN STIMULERENDE SATIVA SOORT IN ONZE CALI-COLLECTIE.

 
RATING
Mimosa x Orange Punch
SELECTEER AANTAL ZADEN

Mimosa EVO Cannabis Zaden

MIMOSA EVO Gefeminiseerd: de langverwachte komst uit het lab. op Barneys Farm is eindelijk een feit en onze twist van deze monster genetica heeft hun goedkeuring. Sta op MIMOSA EVO ! Voortgekomen uit een beroemde Emerald Triangle-cut, oorspronkelijk gekweekt door Symbiotic Genetics, nu supergeladen! Een onschatbare stoet uit de kluis van Barneys Farm. Deze 60% indica-dominante favoriet zit boordevol grote frosted toppen, rijk aan met sterren bezaaide cannabinoïden en terpenen. Liefhebbers van Sativa zullen dol zijn op deze pittige, tropische citroenachtige citrussmaak met hints van bessen om de stimulerende euforische effecten te begeleiden. MIMOSA EVO is een ideale soort voor overdag, echte voeding voor de hersenen, verwacht een geleidelijke uitbarsting van energie, motivatie en het opbeurende zingy effect dat je energie zal geven in combinatie met een heldere, vrolijke high gedurende de dag. THC-niveaus zijn mogelijk tot 30% voor een grootmeester, maar 24-26% is meer dan genoeg voor de verfijnde smaak van gewone stervelingen. MIMOSA EVO supergeladen opbrengsten kunnen gewoon waanzinnig zijn, 700 gr per m2 kan gemakkelijk binnenshuis bereikt worden en dat geeft extra ruimte met zo goed mogelijke groeiomstandigheden. MIMOSA EVO is ideaal voor het kweken buiten en misschien heb je wel ladders nodig! Met een hoogte van meer dan 200 tot 220 cm zal ze haar bloeiperiode begin oktober hebben voltooid na 65 dagen of meer in bloei, met een potentiële opbrengst van meer dan 2000 g per plant.
40% Sativa 60% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Mimosa EVO cannabiszaden?
Mimosa EVO cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Mimosa EVO Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Mimosa x Orange Punch
Vrolijk, Energiek, Concentratie verhogend, Stimulerend
2000 gr/plant
700-800 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
100-120cm
180-220cm
GEMIDDELD
60%
40%
VOORNAMELIJK INDICA
Tropische Citroen met vleugjes bessen
Fruit Shake met Mandarijnen Aroma
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Mimosa x Orange Punch
Vrolijk, Energiek, Concentratie verhogend, Stimulerend
2000 gr/plant
700-800 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
100-120cm
180-220cm
GEMIDDELD
60%
40%
VOORNAMELIJK INDICA
Tropische Citroen met vleugjes bessen
Fruit Shake met Mandarijnen Aroma

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet