MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Mimosa x Orange Punch
Mimosa x Orange Punch 1Mimosa x Orange Punch 2Mimosa x Orange Punch 3Mimosa x Orange Punch 4Mimosa x Orange Punch 5
Mimosa x Orange Punch 6Mimosa x Orange Punch 7Mimosa x Orange Punch 8Mimosa x Orange Punch 9Mimosa x Orange Punch 10

MIMOSA X ORANGE PUNCH STRAIN

MIMOSA-EVOLUTIE GAAT DOOR! EEN NIEUWE, EXPLOSIEVE, SUPERCOMPACTE SENSATIE MET SINAASAPPELSMAAK

 
RATING
Mimosa Evo x Orange Punch
SELECTEER AANTAL ZADEN

Mimosa X Orange Punch Cannabis Zaden

MIMOSA X ORANGE PUNCH van Barney’s Farm. De Mimosa-evolutie gaat verder met deze nieuwe, explosieve, supercompacte sensatie met sinaasappelsmaak. Het is wederom een geheel nieuwe supersoort van het lab van Barney’s Farm. Het is op ingenieuze wijze gemaakt door het zorgvuldig kruisen van onze beroemde Orange Punch met Mimosa Evo, de sensatie van 2020. Deze toegevoegde genetische infusie resulteerde in een verbazingwekkend snelle producent van heerlijk ruikende toppen: bèta-caryofylleen, linalool en limoneen terpenen creëeren een sensationeel, citrusachtig aroma van mandarijn in combinatie met snoep. Deze kruising leverde, in vergelijking met Mimosa Evo, een supercompacte plant op die toch de verbluffend hoge productieprestatie weet te behouden. Ongetwijfeld een van de meest kleurrijke exemplaren van onze Cali Collectie. De bijgaande foto’s van de eindbeoordeling van het BF lab laten de verschillende tonen paars van deze elegante plant zien. Zo’n schoonheid is zeldzaam in de plantenwereld en is een esthetische traktatie, zelfs voor de meest ervaren kweker. Deze kampioen is een groot genot, een zeer stevige plant die meerdere, grote, dichte en zware toppen met veel hars produceert en helemaal bedekt is met trichomen. Tijdens het testen werd de plant beschreven als de droom van elke binnenkweker! Hij heeft een snelle bloeiperiode van slechts 55 tot 60 dagen met een oogst van 700 g/m2. Onder ideale omstandigheden bereikt de MIMOSA X ORANGE PUNCH buitenshuis een hoogte van 1,5 tot 1,8 meter met een opbrengst van meer dan 1,5 kg enorme en zeer compacte cola’s van exquise en heerlijke cannabis. Rond oogsttijd gaat het genot van deze soort nog een tandje omhoog omdat de dichte, zware toppen zeer eenvoudig te knippen zijn en omdat de steeds sterker wordende heerlijke citrusachtige snoep en sinaasappel aroma’s tot leven komen. THC is getest op maar liefst 30%.
35% Sativa 65% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Mimosa x Orange Punch cannabiszaden?
Mimosa x Orange Punch cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Mimosa X Orange Punch Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Mimosa Evo x Orange Punch
Euforisch, blij, opgewekt
1500 gr/plant
650-750 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
150-180cm
GEMIDDELD
65%
35%
VOORNAMELIJK INDICA
Citrusachtig, snoep, sinaasappel
Zoet met een vleugje mandarijn
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Mimosa Evo x Orange Punch
Euforisch, blij, opgewekt
1500 gr/plant
650-750 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
150-180cm
GEMIDDELD
65%
35%
VOORNAMELIJK INDICA
Citrusachtig, snoep, sinaasappel
Zoet met een vleugje mandarijn

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet