MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Moby Dick

MOBY DICK STRAIN

MOBY DICK VAN BARNEYS FARM IS ECHT EEN AANRADER VOOR DEGENEN DIE OP ZOEK ZIJN NAAR EEN CANNABIS VARIANT WAARVAN DE EFFECTEN DE GEHELE DAG MERKBAAR ZIJN, OOK AL GEBRUIKEN ZE HET MAAR EEN KEER PER DAG.

 
RATING
G13 HAZE x WHITE WIDOW
SELECTEER AANTAL ZADEN

Moby Dick Cannabis Zaden

Je zou kunnen  denken dat een wietsoort die de naam van een alles vernietigende walvis draagt, niet goed kan zijn. Gelukkig klopt dat in het geval van onze Moby niet! Het enige dat deze cannabis  variant na gebruik kapot maakt, is je gebrek aan motivatie om tot actie over te gaan. Tevens zorgt het voor een oppepper van je creativiteit waardoor je productiviteit gedurende de dag vergroot wordt. Onze Moby Dick is een combinatie van de genen uit de White Widow en Haze wietplanten. Hierdoor kunnen we je zowel een opbrengst van 700 gram per vierkante meter als een THC gehalte van 27 procent garanderen. Het heeft een vanille aroma die vooral bij beginnende telers geliefd is.
75% Sativa 25% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Moby Dick cannabiszaden?
Moby Dick cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Moby Dick Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Bootst je creativiteit, geeft energie en maakt euforisch
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m²
63 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
250-350cm
HOOG
25%
75%
VOORNAMELIJK SATIVA
Moby Dick heeft een citrus en nevelige smaak, denneboomachtig en Vanille
Citroenig, nevelig, dennebomschtig en vanille
WARM & GEMATIGD
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Bootst je creativiteit, geeft energie en maakt euforisch
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m²
63 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
250-350cm
HOOG
25%
75%
VOORNAMELIJK SATIVA
Moby Dick heeft een citrus en nevelige smaak, denneboomachtig en Vanille
Citroenig, nevelig, dennebomschtig en vanille
WARM & GEMATIGD

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet