MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Moby Dick Auto

MOBY DICK AUTO STRAIN

MOBY DICK NU GEKRUIST MET ONZE BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Moby Dick x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Moby Dick Auto Cannabis Zaden

Moby Dick Auto van Barneys Farm is gemaakt door het kruisen van White Widow, één van 's werelds meest populaire soorten in de afgelopen twee decennia met onze Cup-winnende G13 Haze. Met deze twee legendarische soorten die vakkundig werden versmolten door Barneys Farm, is MOBY DICK opnieuw geëvolueerd en werd nu gekruist met onze BF Super Auto #1.

Met deze soorten als ouders, die gekend staan als grootste opbrengers die je kunt vinden, maar één ding betekenen; een adembenemende productie met sterke, robuuste en perfect uitgebalanceerde genetica die een zeer schimmelresistente Sativa-dominante krachtcentrale creëren.

Onze Moby Dick Auto versie is nu compacter, met een kortere autoflowering-groeicyclus, maar er is weinig verloren gegaan aan de productiemogelijkheden, kracht en smaken.

Het complexe terpenenprofiel met terpinoleen, β-myrceen, β-caryofylleen en limoneen om er maar een paar te noemen, creëert nostalgische aroma's van zure citroen, aardse dennen en vanille.

Tijdens je rooksessie zul je ervaren dat je goede zin krijgt en dat je vlotter gaat praten dan men van jou gewend is. Je voelt je helemaal energiek worden en krijgt zin om meteen dingen te gaan doen.
70% Sativa 30% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Moby Dick Auto cannabiszaden?
Moby Dick Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Moby Dick Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Moby Dick x BF Super Auto #1
Opbeurend, energiek, spraakzaam effect
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-130cm
GEMIDDELD
30%
70%
VOORNAMELIJK SATIVA
Aards, zoet citrus, dennen
Zure Citroen, Haze, Subtiele Hints van Pittige Dennen Wierook en Vanille
3
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Moby Dick x BF Super Auto #1
Opbeurend, energiek, spraakzaam effect
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-130cm
GEMIDDELD
30%
70%
VOORNAMELIJK SATIVA
Aards, zoet citrus, dennen
Zure Citroen, Haze, Subtiele Hints van Pittige Dennen Wierook en Vanille
3
Cool, Hot & Temperate

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet