MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
OG Kush
OG Kush 1OG Kush 2OG Kush 3OG Kush 4OG Kush 5
OG Kush 6OG Kush 7OG Kush 8OG Kush 9OG Kush 10

OG KUSH STRAIN

GEEF JE OVER AAN DE WEELDERIGE ALLURE VAN OG KUSH, EEN VERLEIDELIJKE SOORT MET ROBUUSTE THC-NIVEAUS EN EEN UNIEK TERPEENPROFIEL.

 
RATING
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN

OG Kush Cannabis Zaden

Het is tijd om te genieten van de weelderige allure van deze OG Kush-soort, een gerenommeerde cannabissoort met een sterke genetische stamboom. Een verleidelijke kruising van Chemdawg, Lemon Thai en Hindu Kush, de complexe chemische samenstelling en het duidelijke terpeenprofiel van deze soort maken haar een eeuwige favoriet onder cannabisliefhebbers. De ongeëvenaarde kracht van onze OG Kush-soort is gewoonweg onweerstaanbaar, let op haar THC-niveaus die variëren van 23% tot een verbazingwekkende 26%. De indica-genetica maakt het een ideale wietsoort voor mensen die op zoek zijn naar diepe ontspanning, pijnbehandeling en stressverlichting. Met robuuste en langdurige effecten is deze opmerkelijke soort een favoriet onder doorgewinterde gebruikers. Ervaar het pure plezier van een snelle bloeicyclus die slechts 55-65 dagen duurt, waardoor kwekers eerder van de schoonheid van hun bloemen kunnen genieten dan bij sommige andere soorten. Bij binnenkweek kan OG Kush een hoogte bereiken van 1m tot 1,20m en een verbazingwekkende 550g/m² opleveren, terwijl buitenkweek torenhoge planten van 1,5m tot 2,5m kan voortbrengen en tot 1,5kg kan opleveren, waardoor het een populaire keuze is voor buiten kwekers. Geniet van het unieke terpeenprofiel van OG Kush, een geur die ongeëvenaard is onder de cannabissoorten. De prikkelende aanwezigheid van myrceen, limoneen en caryofylleen dragen bij aan het aardse en doordringende aroma. Hoge concentraties myrceen, de verleidelijke terpeen in OG Kush, maken het de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar diepe en langdurige ontspanning. Geef je over aan het bedwelmende genot van deze originele OG Kush-genetica van Barneys Farm, een soort die je meeneemt op een reis van puur genot. De complexe genetische samenstelling, het uitgesproken terpeenprofiel en de robuuste THC-niveaus maken dit een verleidelijke soort die simpelweg onmogelijk te weerstaan ​​is.
30% Sativa 70% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van OG Kush cannabiszaden?
OG Kush cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

OG Kush Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
cerebraal, vrolijk, ontspannend, sociaal, opbeurend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
zuur, citrus, kruidig, skunky, houtachtig dennengeur
citrus, zuur, scherp, skunky, vochtig, aards
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
cerebraal, vrolijk, ontspannend, sociaal, opbeurend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
zuur, citrus, kruidig, skunky, houtachtig dennengeur
citrus, zuur, scherp, skunky, vochtig, aards

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet