MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
OG Kush Auto

OG KUSH AUTO STRAIN

ERVAAR DE LEGENDARISCHE OG KUSH OP EEN NIEUWE MANIER MET DE KRACHTIGE EN GEMAKKELIJK TE KWEKEN OG KUSH AUTO-CANNABISSOORT

 
RATING
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

OG Kush Auto Cannabis Zaden

OG Kush Auto is het resultaat van een briljante kruising tussen OG Kush en BF Super Auto #1. Deze indica-dominante soort heeft een bloeicyclus van 75 dagen en een THC-gehalte van 20-24%. Een sterke soort die bekend staat om haar kalmerende en rustgevende effecten op lichaam en geest, waardoor ze een uitstekende keuze is voor iedereen die rust en ontspanning nodig heeft. Bij een hoogte van 90-110cm produceert OG Kush Auto binnen een verbazingwekkende 500g/m². Deze variëteit wordt 90-120cm hoog en levert buiten 200-300g per plant op. OG Kush Auto is een populaire keuze voor wietkwekers van alle ervaringsniveaus vanwege de befaamde effecten, geweldige output en ze is eenvoudig te kweken. OG Kush Auto is een echte connaisseurssoort, met haar aardse, dennenachtige geur en uniek smaakprofiel. Vanwege haar krachtige effecten, is ze nuttig voor de behandeling van chronische pijn, angst en slapeloosheid. Als je op zoek bent naar een sterke, hoogproductieve soort met een beroemde stamboom, dan is OG Kush Auto de uitgelezen soort voor jou.
20% Sativa 80% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van OG Kush Auto cannabiszaden?
OG Kush Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

OG Kush Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Europhorie, Volledige lichamelijke en cerebrale high, Blij, Ontspannend, Gezellig, Opbeurend
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Zure Citrus, Pijnboom, Kush
aards, bedompt, citroen-brandstof Skunk, citroen-citrus, zuur, scherp, skunky
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Europhorie, Volledige lichamelijke en cerebrale high, Blij, Ontspannend, Gezellig, Opbeurend
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Zure Citrus, Pijnboom, Kush
aards, bedompt, citroen-brandstof Skunk, citroen-citrus, zuur, scherp, skunky

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet