MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Orange Sherbert
Orange Sherbert 1Orange Sherbert 2Orange Sherbert 3Orange Sherbert 4Orange Sherbert 5
Orange Sherbert 6Orange Sherbert 7Orange Sherbert 8Orange Sherbert 9Orange Sherbert 10

ORANGE SHERBERT STRAIN

PROEF DE ZOETE EN ROMIGE ORANJE TOPPEN VAN DEZE BUITENGEWONE FRUITIGE KLASSIEKER

 
RATING
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
SELECTEER AANTAL ZADEN

Orange Sherbert Cannabis Zaden

Orange Sherbert, een machtige Indica dominante hybride met bedwelmende en heerlijke bijwerkingen. Dit is een echt Amerikaans ras dat samen met de Orange Cream, Purple Urkle en Cherry Pie in 1 geweldige smaak valt vergelijk met snoep/mandarijnen. De plant groeit uit de meest geweldige dichte oranje en paarse bloemen met een smaak die doet denken aan een diepe mandarijn. Het effect dat de indica geeft is een zeer relaxt en vredig gevoel. De plant is een van de makkelijkste om te groeien. Planten zullen groeien tot wel 1.3m en produceren grote colas van heerlijke buds. Zijtakken hebben ondersteuning nodig in de laatste fase van de bloeiperiode.
20% Sativa 80% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Orange Sherbert cannabiszaden?
Orange Sherbert cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Orange Sherbert Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Ontspannen, chillen
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Snoep, Sinaasappel
Sinaasappel
4
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Ontspannen, chillen
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORNAMELIJK INDICA
Snoep, Sinaasappel
Sinaasappel
4

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet