MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Peppermint Kush
Peppermint Kush 1Peppermint Kush 2Peppermint Kush 3Peppermint Kush 4Peppermint Kush 5
Peppermint Kush 6Peppermint Kush 7Peppermint Kush 8Peppermint Kush 9

PEPPERMINT KUSH

ZINK WEG IN EEN POEL VAN VREDE EN RUST MET DEZE HEMELSE HIMALAYA-KRUISING

 
RATING
Stella Blue x Nepali Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN
  • Sorry, dit zaad is momenteel niet beschikbaar om te kopen.
  • Wil je e-mail ontvangen wanneer deze zaden weer op voorraad zijn?

PEPPERMINT KUSH™ Cannabis Zaden

Door onze beroemde Stella Blue te kruisen met onze Nepali Kush, kregen we een ongelofelijk resultaat. De aroma's en kick van de smaak is heerlijk. De authentieke peper van de Stella maakt de mintage nasmaak van Nepali onweerstaanbaar. De plant groeit op een medium hoogte en heeft een prachtig scala aan kleuren. Grote dichte colas ontwikkelen zich op veel takken en produceren veel resultaten van een geweldig aantal verleidelijk aromatische cannabis. Zijtakken zullen in de laatste twee weken van de bloeiperiode ondersteuning nodig hebben.

Peppermint Kush Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Stella Blue x Nepali Kush
Krachtig, diep ontspannend
550 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
80/90cm
90cm
90%
10%
peperige, Kruidige, Aromatische munt
Verse munt, Dennen
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Stella Blue x Nepali Kush
Krachtig, diep ontspannend
550 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
80/90cm
90cm
90%
10%
peperige, Kruidige, Aromatische munt
Verse munt, Dennen

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet