MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Phatt Fruity
Phatt Fruity 1Phatt Fruity 2Phatt Fruity 3Phatt Fruity 4Phatt Fruity 5
Phatt Fruity 6Phatt Fruity 7Phatt Fruity 8

PHATT FRUITY STRAIN

 
RATING
Afghani x North Indian x Mexican
SELECTEER AANTAL ZADEN
  • Sorry, dit zaad is momenteel niet beschikbaar om te kopen.
  • Wil je e-mail ontvangen wanneer deze zaden weer op voorraad zijn?

Phatt Fruity Cannabis Zaden
30% Sativa 70% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Phatt Fruity cannabiszaden?
Phatt Fruity cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Phatt Fruity Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Afghani x North Indian x Mexican
550 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
70/80cm
80cm
70%
30%
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Afghani x North Indian x Mexican
550 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
70/80cm
80cm
70%
30%

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet