MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Pineapple Express
Pineapple Express 1Pineapple Express 2Pineapple Express 3Pineapple Express 4Pineapple Express 5
Pineapple Express 6Pineapple Express 7Pineapple Express 8Pineapple Express 9Pineapple Express 10

PINEAPPLE EXPRESS STRAIN

HEERLIJK SMAAKVOLLE LEGENDARISCHE 60% SATIVA LEANING HYBRID

 
RATING
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
SELECTEER AANTAL ZADEN

Pineapple Express Cannabis Zaden

PINEAPPLE EXPRESS is een heerlijk smaakvolle, werkelijk legendarische 60% sativa-leunende hybride, aangedreven door een myrceen-dominant terpeenprofiel met een genetisch erfgoed dat voor zichzelf spreekt. De soort is van nature zeer goed bestand tegen schimmels en ziekten en vereist geen speciale vaardigheden om te groeien. Dit is het perfecte pakket dat stimulerende effecten, therapeutische voordelen en de meest verbazingwekkende aroma's en smaken uitstraalt. PINEAPPLE EXPRESS is een kruising tussen een landras Hawaiiaanse sativa die is geëvolueerd over generaties die zijn geselecteerd door de boeren uit de regio en Trainwreck, een baanbrekende fusie van genetica die is ontstaan ​​uit de selectieve kruisingen van Afghaanse, Mexicaanse sativa en Thaise landrassen. Dit is een middelgrote tot hoge plant die binnen een hoogte van 110-140cm bereikt, buiten goed! Kan onder de juiste omstandigheden meer dan 2 meter groeien. Bloeitijd binnen 55-65 dagen / buiten ongeveer begin tot midden oktober. PINEAPPLE EXPRESS groeit uit tot een dichte maar enigszins uitgerekte structuur, contrasterend met lichtgroen blad, gevolgd door super dikke popcornvormige toppen die schitteren met een limoen en gele kleur bedekt met zeer harsachtige zware kleverige trichomen met vurig felrood en amberkleurige haren harsachtige toppen die meer dan 25% THC kan bevatten, en het krachtigst is wanneer ze "supergecroppd" is, die unieke geuren van zoete ananas en cederhout uitstraalt, ondertonen van kruiden en cederhout. PINEAPPLE EXPRESS heeft de typische effecten van een sativasoort met een snelwerkende cerebrale rush, lang - blijvende energetische effecten die zich materialiseren in een explosie van energie, een eerste energieboost, gevolgd door een kalmerende maar stimulerende. Gelukkig gefocuste en alerte full-body high, gevolgd door het gevoel van ontspanning en spraakzaam geluk. De smaak en aroma's zijn uitgesproken tropisch met vers gesneden ananas met tropisch fruit en mango met ondertonen van cederhout en kruiden. De rokerige aroma's zijn kenmerkend funky en skunky, uniek met een krachtige citrusgeur en een onweerstaanbare fruitige citrusmix.
60% Sativa 40% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Pineapple Express cannabiszaden?
Pineapple Express cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Pineapple Express Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Snelwerkende cerebrale rush, ontspanning, geluk
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
Heldere citrustonen doordrenkt met ananas en aardse dennen
Vers gesneden ananas met ondertonen van tropisch fruit
2
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Snelwerkende cerebrale rush, ontspanning, geluk
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
Heldere citrustonen doordrenkt met ananas en aardse dennen
Vers gesneden ananas met ondertonen van tropisch fruit
2
Cool, Hot & Temperate

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet