MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Pineapple Haze - Regular
Pineapple Haze - Regular 1Pineapple Haze - Regular 2Pineapple Haze - Regular 3Pineapple Haze - Regular 4

PINEAPPLE HAZE - REGULAR STRAIN

CREEéR EEN WAAS IN JE DAGEN MET DEZE VROLIJKE ANANAS-EXTRAVAGANZA HAZE

 
RATING
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
SELECTEER AANTAL ZADEN

Pineapple Haze - Regular Cannabis Zaden

PINEAPPLE HAZE is de liefdesbaby van de legendarische aardsgezinde Afghan x Skunk #1 en de pittige Old School Haze. Dit zorgt voor een superieure Sativa dominante hybride met een extravagante oogst, heerlijke ananassmaken gecombineerd met een hemelse high. De gemiddelde oogst is 600gr/m2 binnenshuis maar met een langere pre-bloeiperiode kan dit omhoog gaan naar 700gr/m2. PINEAPPLE HAZE doet het erg goed buitenshuis in de meeste klimaten en kan wel tot 1.5 kilo per plant leveren. De EC levels met een maximum van 1,70 EC tijdens de bloeiperiode zal de plant het beste laten groeien.
65% Sativa 35% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Pineapple Haze - Regular cannabiszaden?
Pineapple Haze - Regular cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Pineapple Haze - Regular Cannabis Zaden SPECIFICATIE

REGULIER
NORMAAL
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Energiek, creatief denken, vrolijk, intense euforie
600-700
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
HOOG
35%
65%
VOORNAMELIJK SATIVA
Suikerachtig, Zoet, Ananas, Citrus
Aardachtig, bloemen, pijnbomen, ananas
SPECIFICATIE
REGULIER
NORMAAL
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Energiek, creatief denken, vrolijk, intense euforie
600-700
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
HOOG
35%
65%
VOORNAMELIJK SATIVA
Suikerachtig, Zoet, Ananas, Citrus
Aardachtig, bloemen, pijnbomen, ananas

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet