MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Purple Punch
Purple Punch 1Purple Punch 2Purple Punch 3Purple Punch 4Purple Punch 5
Purple Punch 6Purple Punch 7Purple Punch 8Purple Punch 9Purple Punch 10

PURPLE PUNCH STRAIN

GENIET VAN DE GEWELDIGE EN UNIEKE SMAKEN VAN DE ENIGE ECHTE PURPLE PUNCH

 
RATING
Granddaddy Purple x Larry OG
SELECTEER AANTAL ZADEN

PURPLE PUNCH™ Cannabis Zaden

PURPLE PUNCH ™ ... Met deze krachtige wietsoort afkomstig uit de Amerikaanse Westkust blijft Barneys Farm u adembenemende genetica van over de hele wereld bezorgen. Door de delicate kruising van de Indica dominante Larry OG en Granddaddy Purple is een echte prachtige diamant ontstaan. De smaak komt sterk overeen met een heerlijke, zoete appeltaart met kruidnagels, Gekrameliseerde bosbes en kersen. Deze smaak past perfect bij de rustgevende en kalmerende effecten die de PURPLE PUNCH ™ liefhebbers ervaren.  Verwacht een korte plant met grote volle dikke toppen, Druipend van de Trichomen met THC percentages van boven de 25%. Deze plant heeft een ernstig probleem met onnatuurlijke voedingsmiddelen ! De bloeijtijd bevat 50-60 dagen, bereikt 150 cm buiten en kan tot 2 kg produceren. 

 

Purple Punch Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Granddaddy Purple x Larry OG
Ontspanning en Rustgevend
2000
600 - 700 gr/m²
50 - 60
SEPTEMBER
2nd-3rd week
90-150cm
90cm
150cm
GEMIDDELD
90%
10%
VOORNAMELIJK INDICA
Appeltaart gebakken met kruidnagel
Je favoriete Bakker
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Granddaddy Purple x Larry OG
Ontspanning en Rustgevend
2000
600 - 700 gr/m²
50 - 60
SEPTEMBER
2nd-3rd week
90-150cm
90cm
150cm
GEMIDDELD
90%
10%
VOORNAMELIJK INDICA
Appeltaart gebakken met kruidnagel
Je favoriete Bakker
4
Cool, Hot & Temperate

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet