MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Purple Punch x Lemon Drizzle

PURPLE PUNCH X LEMON DRIZZLE STRAIN

ERVAAR PURE BOTANISCHE GELUKZALIGHEID MET PURPLE PUNCH X LEMON DRIZZLE-CANNABISZADEN.

 
RATING
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN
  • Sorry, dit zaad is momenteel niet beschikbaar om te kopen.
  • Wil je e-mail ontvangen wanneer deze zaden weer op voorraad zijn?

Purple Punch X Lemon Drizzle Cannabis Zaden

Ziehier, het ontzagwekkende en verleidelijke Purple Punch x Lemon Drizzle cannabiszaad! Met haar genetisch transcendente samenstelling van Lemon Drizzle X Purple Punch is deze soort een botanisch meesterwerk dat zelfs de meest verfijnde connaisseurs in een staat van euforische gelukzaligheid zal brengen. Geniet van de zintuiglijke symfonie door deze Indica-dominante soort, met een THC-concentratie van 24-26% die een diep ontspannende en rustige ervaring zal bieden en je meevoert naar de hogere regionen van extase. De bloeiperiode van 60-65 dagen bij binnenteelt lijkt slechts een nanoseconde te duren, waardoor je snel en efficiënt je eigen batch van deze weelderige soort kunt kweken. Bereid je voor op de enorme omvang van de overvloedige opbrengst die tot wel 650g/m² bij binnenkweek haalt. en een verbazingwekkende 1,5 kg wanneer ze buiten wordt gekweekt, terwijl ze torenhoog uitgroeit tot 1,5 m - 1,8 meter. Dit cannabiszaad is de belichaming van pracht en biedt een ongeëvenaarde overvloed aan bladeren die zowel robuust als mooi zijn. Maar de ware allure van de Purple Punch x Lemon Drizzle-soort ligt in het verrukkelijke smaakprofiel. Verwacht een explosie van zoetheid verweven met een scherpe toets die verder wordt versterkt door aardse ondertonen, waardoor een perfecte synergie van smaak ontstaat die je zintuigen zal boeien. Voldoe aan je diepste verlangens door vroeg je eigen Purple Punch x Lemon Drizzle-cannabiszaad te oogsten door begin oktober je eigen Purple Punch x Lemon Drizzle-cannabiszaad te oogsten en jezelf onder te dompelen in een wereld van pure botanische gelukzaligheid.

Purple Punch X Lemon Drizzle Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Euforie, Blij, Ontspannend, Gemotiveerd, Opbeurend
1.5kg per Plant
650 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 180cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORNAMELIJK INDICA
Bosbes, Snoep, Zoete Druiven, Zure Citrus, Romige Vanille
Bosbessentaart, Zoet, Zuur, Citrus, Aardachtig, Druiven
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Euforie, Blij, Ontspannend, Gemotiveerd, Opbeurend
1.5kg per Plant
650 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 180cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORNAMELIJK INDICA
Bosbes, Snoep, Zoete Druiven, Zure Citrus, Romige Vanille
Bosbessentaart, Zoet, Zuur, Citrus, Aardachtig, Druiven

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet