MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Red Dragon
Red Dragon 1Red Dragon 2Red Dragon 3Red Dragon 4Red Dragon 5
Red Dragon 6Red Dragon 7Red Dragon 8Red Dragon 9Red Dragon 10

RED DRAGON STRAIN

DOOD DE DRAKEN VAN JE GEEST MET DEZE LANGDURIGE BRAZILIAANSE SCHOONHEID VAN BARNEYS

 
RATING
Brazilian x Afghani
SELECTEER AANTAL ZADEN
  • Sorry, dit zaad is momenteel niet beschikbaar om te kopen.
  • Wil je e-mail ontvangen wanneer deze zaden weer op voorraad zijn?

Red Dragon Cannabis Zaden

Red Dragon is ontstaan door een Pakistani Kush te kruisen met een echte Braziliaanse Sativa. Deze buds hebben een te onderscheiden en onmiddelijke exotische Sativa high, maar wordt gevolgd door een geweldig relaxerend effect dat duurt en duurt. De volgroeide buds hebben een smaak en geur van zoete guava fruit. Red Dragon groeit medium-klein (80-90cm) en produceert zware colas van unique rode/groene buds. De bloeiperiode is hort (8 weken) terwijl hij goede resultaten geeft voor een zeer prijzig product. Red Dragon eindigt voor buitengroeiers bij het einde van September.
60% Sativa 40% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Red Dragon cannabiszaden?
Red Dragon cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Red Dragon Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Brazilian x Afghani
Fysieke Ontspanning, Euforisch, Gelukkig, Hongerig
600 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
zoute Guave, Bessen, Kruiden
Kruidig, houtachtig, zoet
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Brazilian x Afghani
Fysieke Ontspanning, Euforisch, Gelukkig, Hongerig
600 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORNAMELIJK SATIVA
zoute Guave, Bessen, Kruiden
Kruidig, houtachtig, zoet

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet