MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Runtz
Runtz 1Runtz 2Runtz 3Runtz 4Runtz 5
Runtz 6Runtz 7Runtz 8Runtz 9Runtz 10

RUNTZ STRAIN

ERVAAR DE BETOVERENDE ALLURE VAN RUNTZ, DE PREMIUM HYBRIDE SOORT MET HOGE THC-GEHALTES EN ZOETE, FRUITIGE TERPENEN.

 
RATING
Zkittlez Strain x Gelato Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN

Runtz Cannabis Zaden

Laat je zintuigen prikkelen met het karakter van onze Runtz-soort, een hybride die de belichaming is van eersteklas cannabis. Deze verleidelijke soort is het resultaat van het kruisen van twee klassieke cultivars, Zkittlez en Gelato, wat resulteerde in een goddelijke creatie die je zeker zal betoveren. Runtz is een snelgroeiende plant, rijpt in slechts 55-60 dagen, met een bescheiden binnen hoogte van 0,9 m-1,1 m en een buitenhoogte van 1,5 m-2 m. Laat je echter niet voor de gek houden door haar formaat, want deze prachtige plant staat bekend om haar ongelooflijk hoge THC-gehalte, variërend van 25 tot een verbluffende 29%. Geniet van het zoete en fruitige aroma van Runtz' terpenen, met een prikkelende hint van zure citrus die lang na de eerste trek in de mond blijft hangen. De indrukwekkende oogst van de soort binnenshuis van 550g/m² en tot een opbrengst van 5 kg buiten, bewijst haar capaciteit om dikke en harsachtige toppen te produceren die zowel visueel aantrekkelijk als krachtig zijn. De toppen zijn bedekt met een stevige laag trichomen, waardoor ze een glinsterend ijzige uiterlijke krijgen dat je zintuigen ongetwijfeld zal boeien. Runtz biedt een ongeëvenaarde zintuiglijke ervaring, met haar unieke terpeenprofiel, krachtige THC-percentages en hoge opbrengsten, waardoor het een soort is die zeker de moeite waard is om te ervaren. Geef jezelf vandaag nog over aan de betoverende juwelen van onze Runtz-soort en haar hoge opbrengsten, waardoor het een dame is die zeker de moeite waard is om te gebruiken.
50% Sativa 50% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Runtz cannabiszaden?
Runtz cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Runtz Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Ontspanning, Euforie, Opbeurend, Creativiteit
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
GEMIDDELD
50%
50%
Indica/Sativa
Zoet Snoep, Fruitig, Skunky Diesel
Tropisch Fruit, Diesel, Zoet Snoep
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Ontspanning, Euforie, Opbeurend, Creativiteit
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
GEMIDDELD
50%
50%
Indica/Sativa
Zoet Snoep, Fruitig, Skunky Diesel
Tropisch Fruit, Diesel, Zoet Snoep

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet