MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Runtz Auto
Runtz Auto 1Runtz Auto 2Runtz Auto 3Runtz Auto 4Runtz Auto 5
Runtz Auto 6Runtz Auto 7Runtz Auto 8Runtz Auto 9Runtz Auto 10

RUNTZ AUTO STRAIN

KIES ER DUS VOOR OM AL JE ZORGEN TE VERGETEN JEZELF IN EEN HALO VAN POSITIVITEIT TE OMRINGEN, ZODRA JE ONZE RUNTZ AUTO GEBRUIKT!

 
RATING
Runtz x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Runtz Auto Cannabis Zaden

In navolging van het succes van Runtz hadden wij van Barneys Farm, geen andere keus dan een zelf bloeiende versie van deze wietsoort te ontwikkelen. Dit ging niet ten koste van de kwaliteit waardoor je bij de aanschaf van deze hybride plant over dezelfde superieure wiet kunt beschikken als haar voorloper, maar dan binnen een korter tijdsbestek! Ongeacht de hoeveelheid daglicht waaraan de plant bloot wordt gesteld, is het thans mogelijk om reeds binnen tien weken je eerste knopjes wiet te oogsten. De plant heeft dan een lengte van 120 cm bereikt en stelt ervaren telers in staat om met gemak 600 gram per vierkante meter geplante Runtz, te produceren. Door de excellente samenstelling van cannabinoïden levert deze versie van Runtz de perfecte fruitige ontspanning die je nodig hebt om te ontstressen. Je wordt er lekker high van, kan stoned raken wat het dus tot een wietsoort maakt dat je zowel geestelijk als lichamelijk opbeurt. Onze Runtz Auto heeft zowel een ontspannende als euforistische werking op je gemoedstoestand. Je ziet de dingen helder en maakt je na gebruik ook minder zorgen over je problemen.
30% Sativa 70% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Runtz Auto cannabiszaden?
Runtz Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Runtz Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Runtz x BF Super Auto #1
maakt je kalm en rustig
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
80-100cm
110-140cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
zoete tropische vruchten
zoet, fruitig en snoepachtig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Runtz x BF Super Auto #1
maakt je kalm en rustig
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
80-100cm
110-140cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
zoete tropische vruchten
zoet, fruitig en snoepachtig

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet