MEEST VERKOCHTE NIEUWE UITGAVEN HOGE CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN REGULIERE ZADEN MERCHANDISE
HOME OVER BARNEYS BARNEY’S FARM OP TOER KLANTENSERVICE BEOORDELINGEN CANNABIS ZADEN COLLECTIES GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOFLOWERING ZADEN BARNEY'S MERCHANDISE
Runtz Muffin
Runtz Muffin 1Runtz Muffin 2Runtz Muffin 3Runtz Muffin 4Runtz Muffin 5
Runtz Muffin 6Runtz Muffin 7Runtz Muffin 8Runtz Muffin 9Runtz Muffin 10

RUNTZ MUFFIN STRAIN

SPRING IN EEN FRUITIGE NIEUWE WERELD VAN LIEFDE MET RUNTZ MUFFIN

 
RATING
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
SELECTEER AANTAL ZADEN

Runtz Muffin Cannabis Zaden

Barneys Farm Runtz Muffin is het resultaat van de ijverige samensmelting van Zkittlez x Gelato, deze bevredigende afstammeling van Cookies zal je verrassen met haar opmerkelijke smaken en krachtige, uitgebalanceerde aard. Het ervaren van deze delicatesse is alsof je wordt gewikkeld in een zoet ruikende deken van geparfumeerde lavendelzaligheid met een vleugje clementine. Dichte, smeulende rook levert een fruitige hit van vreugde en euforie op die zich de hele dag uitstrekt. Baad je zorgen en strijd in een weelderige zee van fruitige smaken, toppen die letterlijk druipen van een bedwelmende siroop die de naald naar een wonderbaarlijke 29% THC duwen. Voel je als een kind in de snoepwinkel en ontdek de heerlijke en unieke aroma’s - vaak zijn er smakelijke hints van oranje marsepein die zich tijdens de late bloei ontwikkelen. Een veelvoud aan smakelijke terpenen maken van deze aardbei een heerlijke kweekervaring voor elke tuinman. De Subtiele paarse en diepgroene tinten zijn te vinden op de afgewerkte toppen van de plant, een waar genot om te zien, glinsterend als de kroonjuwelen. Buiten kan een hoogte tot 2 meter worden verwacht, terwijl deze lekkernij binnen na een groeiperiode van 4 weken rond de 110-120 cm zal eindigen. Deze uitgebalanceerde en pittige hybride zal je snel naar een ander verbluffend niveau van ontspanning brengen, alle mentale spanningen doorbreken en ervoor zorgen dat je de hele dag door kunt gaan, beschermd tegen alle zorgen door een glinsterende ring van duizelingwekkende positiviteit. Met Runtz Muffin kun je op geheel nieuwe manieren ontdekken en voelen, je gedachten kalmeren tot vredige en filosofische dromen die je geest onderdompelen in de staat van een prachtige bergstroom, zachtjes bubbelend in het glinsterende zonlicht.

Runtz Muffin Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Opgewekt, euforisch, ontspannend, blij, diep kalmerend
1kg per plant
550-600 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150 -200cm
HOOG
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
Romig fruitsnoep, ananas, citrus
Tropische suikerachtige snoepjes, pittige ananas, sinaasappelsnoepjes
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Opgewekt, euforisch, ontspannend, blij, diep kalmerend
1kg per plant
550-600 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150 -200cm
HOOG
70%
30%
VOORNAMELIJK INDICA
Romig fruitsnoep, ananas, citrus
Tropische suikerachtige snoepjes, pittige ananas, sinaasappelsnoepjes

Toegang exclusief voor volwassenen! Inhoud alleen geschikt voor 18+, het betreden van Barneysfarm is gereserveerd voor mensen met een volwassen leeftijd. In Nederland ben je vanaf 18 volwassen. Bekijk eerst uw lokale wetgeving en respecteer deze! Wietzaden worden alleen verzonden onder het voorbehoud dat ze niet in strijd zijn met uw lokale wetgeving. Wees er van bewust dat wietzaden in sommige landen illegaal zijn. Barney's Farn verkoopt alleen zaden onder voorbehoud dat u ze niet mee neemt naar landen waar deze illegaal zijn. De personen die dit toch doen, zijn zelf verantwoordelijk voor hun acties, en Barneys Farm aanvaard daarom ook geen enkele verantwoordelijkheid. De Webwinkel van barneys voldoet aan de Nederlandse Wetgeving. Wietzaden worden alleen als souvenir verkocht. Of voor het verzamelen, behouden en bewaren van genetica. Algemene juridische mededeling: Het laten uitkomen van je wietzaden is in de meeste landen verboden! Controleer de lokale wetten betrekking cannabis, cannabis merchandise, en andere producten die relevant zijn voor de cannabis industrie.

Doorgaan, ik ben 18 jaar of ouderik accepteer het niet